Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 2 hónapos gyereket hagynátok...

2 hónapos gyereket hagynátok egész éjszaka aludni?

Figyelt kérdés

Már kb 3 hetes kora óta átalussza az éjszakákat. Mostanában egyre hosszabban. Képes 10-12 órát is aludni.

Ti hagynátok, hadd aludjon nyugodtan, vagy felkeltenétek? Napközben nem sokat alszik, talán max 2-3 órát összesen.

Ja és anyatejes. Én felkelek hajnalban fejni, és mielőtt felkel reggel, akkor is lefejem a mellem.

2014. jan. 11. 21:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem akarom, hogy kiszáradjon :(

De ha szomjas lenne, akkor felkelne, nem?

Meg annak lenne valami látszatja is.

2014. jan. 11. 21:39
 12/19 A kérdező kommentje:

10-es: akkor te se aludtál egy nagyot már régóta :D 4 óránál többet én se nem tudok aludni. De lesz ez még így se tudom. Ki kell használni még így is.

Jó virrasztást neked is :D

A többieknek meg köszönöm a válszaitokat!

2014. jan. 11. 21:43
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
nem fog kiszáradni nyugodj meg... nem szárad ki olyan könnyen egy baba sem :) védőnők ezt tanulták, ezt kell mondaniuk... de látod te is hogy szépen fejlődik, semmi gondja nincs, tehát hagyd had aludjon! :)
2014. jan. 11. 22:29
 14/19 anonim ***** válasza:
45%
örülj hogy alszik :-)
2014. jan. 11. 22:59
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
fel ne keltsd. Örülj neki, hogy alszik, ne rontsd el.
2014. jan. 12. 01:46
 16/19 anonim ***** válasza:
igen, örülj neki :)
2014. jan. 12. 08:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Az en lanyom most 4 honapos, de o is mar kb 2 hetes kora ota atalussza az ejszakat (ami szamomra is hihetetlen a nagy tesoja utan, aki viszont 15 honapos koraig katasztrofa volt ejszaka), sose keltettem fol, eszem agaban nem volt :) Semmi baja nem lesz tole, kulonben az enyem olyan, hogyha alszik, hiaba keltem fol, nem marad ebren, es cuppog par percet, de aztan alszik tovabb. Remelem megtartja jo szokasat. Ja, o is csak anyatejes :)
2014. jan. 12. 12:58
 18/19 xStefix ***** válasza:

Ha a babád egészséges, szépen fejlődik és ő maga alakította így ki, akkor ne aggódj emiatt. :)

És valóban, ez a ritkább verzió anyatejes babáknál, de ilyen is van. (Bár mondjuk az éjjeli alvás helye is befolyásolhatja ezt...) És az is igaz, hogy idővel még változhat a helyzet, szóval használd ki, hogy éppen nyugi van és aludj nagyokat. :)

2014. jan. 12. 22:42
 19/19 anonim válasza:
A kislanyunk 2 honapos koratol atalussza az ejszakat. Ejfeltol kb 7-8-ig alszik. Nappal legyen meg a kello mennyisegu etetes es akkor nem lehet baj. Minden gyereknek mas az alvasigenye.
2014. okt. 10. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!