A tesóm még mindig szopja az ujját elalváskor, jó
ötlet lenne?
Figyelt kérdés
A tesóm még mindig szopja az ujját elalváskor pedig már 8 éves. Nem tudom miért, de nem hagyja abba!
Én gondoltam rá hogy kellene venni neki egy cumi.
Azzal nem lenne könnyebb? Hiszen az ujján meglátszik hogy szopja, meg mondjuk eléggé kényelmetlen lehet, hiszen mi van ha fel akar valamit venni a földről, akkor csak 1 szabad keze van a másik a szájában van.
A cumit meg csak bevenné minden este a szájába és reggel kivenné, ennyi.
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne, szerintetek? Vegyek neki?
Ezt tudom. Arra szerettem volna kilyukadni, hogy ha egy babát megnyugatna egy cumi, de nem kapja meg, akkor megtalálja az ujját.
2014. jan. 2. 16:35
12/18 anonim válasza:
Az én bátyám 20 éves, és még mindig szopja az ujját..
2014. jan. 3. 08:51
13/18 anonim válasza:
a gyógyszertárban kapható egy ecsetelő-körömrágás-ujjszopás ellen.érdemes bekenni vele a körmét.8évesnek nem való cumi.egyébként pszichés oka lehet
2014. jan. 3. 17:59
14/18 anonim válasza:
Ez így van. Nem kell 8 évesnek cumi. A pici babának kell, ha az megnyugtatja és elfogadja. De ha nem kapja meg és szeretné, akkor megtalálja az ujját.
Az az ecsetelő tényleg jó. Egy próbát megér. Van egy ismerősöm, akit az ecsetelő sem zavart, de ez csak egy kivétel. A legtöbbeknek beválik. Azt kéne kipróbálni.
De előbb-utóbb ő is cikinek fogja érezni ezt a helyzetet, csak idő kérdése...
2014. jan. 3. 21:28
15/18 anonim válasza:
7-es! Miért keserves tizenpár évesen a fogszabályzó? És ha öröklődött? És ezért érzik a legtöbben cikinek a fogszabályzót, mert 1-2 ilyen IQ mester azt mondja. Nekem is lesz hamarosan és nem fogom szégyellni. És én nem szoptam az ujjam, csak cumim volt 2-3 éves koromig. Amúgy anyukámnak is "ferdék" voltak a fogai, most már nagyon szép neki, talán tőle örököltem. Lehet, hogy miután nem kell nekem fogszabályzó, szebb lesz a fogam, mint neked IQ mesternek.
2014. ápr. 21. 23:49
16/18 anonim válasza:
Amúgy kérdező...Szerintem hagyjad, 2-3 év múlva már küldheted táborba, vagy elmehet a barátaihoz és ott ciki lesz neki talán.
2014. ápr. 21. 23:51
17/18 anonim válasza:
Ja, és most ne azt mond 7-es hogy ciki! Mert lehet, hogy valaki eddig nem szégyellte, de a te hülyeségedtől azt fogja gondolni, hogy csúnya, keserves, szégyellnivaló, nem vonzó. Hát, ha van gyereked, akkor sajnálom őket, hanem még nincs, akkor kíváncsi lennék, hogyha fogszabályzója lesz ugyanezt elmondod e neki!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!