Álmos, csukódik a szeme, mégis hisztizik és nem alszik?
Figyelt kérdés
etetés, böfizetés is megvolt, csukodna a pici szeme, mégsem hajlandó elaludni, helyette inkább bömböl.
4 Hónapos fiúról van szó.
2013. dec. 23. 12:18
1/4 anonim válasza:
Ilyenkor beteszek valami olyan zenét, amit szeretek, felveszem és kb. 3 perc alatt elringatom. Azért fontos, hogy én szeressem a zenét, mert arra ösztönösen ringatom, éneklem és nem érzem, hogy fáradnék.
2/4 Tica0121 válasza:
Az én 5 hónapos lánykám is ilyen. Néha egyszerűen nem akar elaludni. Ilyenkor én felveszem, ringatom, puszilgatom, sétálok vele. Néha dudorászom neki.... ha te ideges vagy, akkor ő sem fog aludni. Próbálj meg megnyugodni és ne akard görcsösen elaltatni. Ha nem akarod annyira, hogy aludjon, akkor el fog szunyókálni! :)
3/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Az én lányom még kilenc hónaposan is ezt csinálja. Mindent megpróbáltam én is, de csak hátraveti magát és sír.
Elterelem a figyelmét valamivel, utána újra megpróbálom.
Neked kell nyugodtnak maradni, mert csak úgy tud elaludni.
4/4 anonim válasza:
az én kicsim sem akart elaludni, nagyon ideges voltam,mert hajnalig fent voltunk. Kisirtam magam,hogy megnyugodjak és akkorsikerült elaludnia és aztán nekem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!