Mikor lesz vége?

Figyelt kérdés
Akinek rossz alvó volt a babája mikor lett jobb? hamarosan 5 hónapos és nem hogy jobb, egyre rosszabbak az éjszakák napról napra, ki vagyok mint a bili füle nagyon :(
2013. dec. 22. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom megmondani, nálunk a 2 éves lányom még mindig ébred éjszaka 2-3x, én is iszonyat mód fáradt vagyok.
2013. dec. 22. 11:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Úristen :( na kb erre számítok én is :'( bár ha már "csak" 2-3 szor fog ébredni istenes lesz a mostani 40-hez képest! gondolom te is kipróbáltál mindent már?!
2013. dec. 22. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekünk 3 napja jobb. Most 7 hónapos. 3 napja 5-ig alszik egyhuzamban. Azelőtt addig már 5-ször ébredt. Nem feladni! :)

Szerintem a babák 98%-a 1 éves koráig rendeződik etéren. És bármennyire fárasztó, muszáj szeretetben kibírni. NE hallgassatok a "hagyd sírni" tanácsokra!

2013. dec. 22. 11:47
 4/6 A kérdező kommentje:
aj ilyen ideg állapot mellett el se tudnám viselni ha még sírna is :) meg amúgy is! az egy baromság, ha hagynám én úgy gondolom semmi mást nem érnék el vele mint bizalom hiányos lenne! azon túl fiam amilyen akaratos, nem hinném hogy célt érnék vele, nem adná fel :D de inkább ezzel nem kísérletezem! és előtte neked mennyit ébredt? de jó lenne istenem ha csak egy kicsit rendeződne! pedig volt másfél hét amikor aludt 6-8 órát egy huzamba, ahogy azt akkor elkezdte kb másfél hónapja úgy abba is hagyta, egyszerűen mint aki nem képes nagyon-nagyon maximum 1,5 órát aludni! egyre kevesebbet alszik és egyre később is alszik el, persze reggel hajnaltól kukorékol
2013. dec. 22. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! A kisfiam egy éves múlt, de talán most kezd rendeződni az alvása. Ő sem volt jó alvó soha, de csak a 9-10 hónaptól jött össze, hogy 3-4-szer keljünk éjszaka. Eleinte hasfájás miatt, hat hónapos korától meg a fogak miatt nem aludtunk. December elején elkezdett kibújni az egyik hátsó foga(?), azóta Chamomila vulgaris ch 15-tel alszunk. Többnyire fekvés után két órával kell átmenni hozzá, de reggel fél hétig alszik. Alig merem leírni.. Kitartás!
2013. dec. 22. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam is elmúlt már 2 éves,és mostanában már vannak átaludt éjszakák...

Nem mindig,de már legalább van!

Addig viszont???Jobb ha nem is rémítelek meg még jobban.

2013. dec. 22. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!