4 hos babam mennyit aludjon?
Figyelt kérdés
Kisfiam este 9tol alszik kb.reggel 7ig. Napkozben kb. 3x de vab h. 4x de akkor kevesebbeket. Hogy lenne neki idealis? 8-9 kor alszik kb.1 orat a tobbi ossze vissza...pedig ugy figyelem mikor almos de nincs rendszer. Mikor legyen az utolso altatas?2013. dec. 18. 18:42
1/9 anonim válasza:
Ha nem nyűgös, akkor neki ennyi az igénye. Örülj, hogy 9-től alszik reggel hétig. Kár lenne változtatni ezen.
2/9 anonim válasza:
Az én lánykám 4,5 hós. Ő is így alszik mint a te babád. Este 8-9től reggel 7ig. Napközben délelőtt alszik egy hosszabbat, 1órát, aztán 3-4x fél-1órát. Az ő nappali alvásában sincs rendszer. De ez így jó neki, egész nap vidám, mosolyog. Akkor alszik, amikor úgy érzi. Ez jól van így, majd lesz rendszer a nappali alvásában, ha nagyobb lesz. Meg amúgyis, lehet hiába lenne neki már benne rendszer, jön nemsokára a fogzás, aztán az mindent borítana.
3/9 anonim válasza:
nagyon mázlista vagy hogy át alussza az éjszakát. fogalmad sincs mennyire..!
nekem annó igy aludt: 9től 10ig, majd 1 től 3ig,és ha nyügi volt akkor még 5től max 6ig hagytam aludni
4/9 A kérdező kommentje:
Jaaa dehogy alussza at egyben 2-4x szopizik csak attol meg o alszik. Szoval nem vok mazista. Nappal sokszor nyugos. Gyakran ebred es sokszor vissza lehet altatni. Ugy akar 3 orat is aludna...nem tudom altatgassam mert nyugos lesz vagy sem ezert erdeklodom...
2013. dec. 18. 22:12
5/9 A kérdező kommentje:
3as vhogy nekuknk is hasonlo de arra jo a napirend h.tuti ne ugy alakuljon ...mert mikor azt hiszem ugy van mar nem ugy van....
2013. dec. 18. 22:16
6/9 anonim válasza:
Úgy szeretem az ilyen kérdéseket:) Mennyit aludjon? Mikor egyen? Mennyit egyen?
Talán a babádra kéne bízni ezeket, nála jobban senki nem tudja hogy mire van szüksége. Bízd rá.
7/9 anonim válasza:
A 4 hónapos kislányom kb. 1-2 órákat alszik mostanában szopizások között. Nem ritka a 3 óra sem, de ez inkább akkor, amikor kiviszem a levegőre babakocsiban. Éjszaka 1x kel, hajnali 3 körül, majd visszaalszik és 7-8 felé indítja a napunkat. Kb. 1-2 hete alszik így, előtte valamivel többet, de nem sokkal.
8/9 anonim válasza:
Az én kisfiam is este fél 9-kor kerül ágyba, éjszaka kétszer szopizik és reggel 9-10 között ébred. Aztán egész nap alszik 3-szor. Nálunk is a amikor délben lefektetem, az hosszabb mint a többi. utoljára 5 óra körül fektetem le, egy háromnegyedórát alszik ilyenkor.
Amugy MÁZLISTA vagy, mert szoptatsz :)) sokan cserélnének velünk!
9/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. 1 het telt el kb.es mar alakul. Attert a 4 alvasrol 3 ra. Kicsit ossze vissza meg. Tegbap aludt 16.30 tol 18.40ig. Nem volt konnyu letenni ejszakara...
2013. dec. 28. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!