Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ez mitől lehet? Van vkinek...

Ez mitől lehet? Van vkinek hasonló problémája?

Figyelt kérdés
10 hónapos a fiam, 4 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, 8-tól 7-ig aludt eddig, nem ébredt fel. Viszont kb 2 hete minden éjjel fél 1 körül felébred és sír, nem hajlandó a kiságyában maradni. Kiveszem, befekszik mellém, ott rögtön el is alszik, de amint visszateszem az ágyába, felébred és sír. Mitől lehet ez? Nem éhes, nem pisis, a fogzás eddig semmiféle problémát nem okozott, úh ötletem sincs, mi lehet ez.
2013. nov. 22. 08:56
 1/6 anonim válasza:
Az én kisbabám 5 hónapos.Amióta megszületett azóta minden reggel ahogy a párom elmegy dolgozni be rakom magam mellé. Most már annyira megszokta h rendszeresen felébred fél 6kor h rakjam be a nagy ágyba. Ő is csak ott hajlandó aludni. Megszokta a közelségünket szerintem. Csinált már olyat is sokszor, hogy vasárnap itthon volt a férjem és be raktam közénk és kicsi volt a helye vagy zavarta h ott van a párom is de nem akart elaludni s minket se hagyott :-)
2013. nov. 22. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet anyásabb korszaka van. Nappal nem csüng rajtad többet?
2013. nov. 22. 09:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Nappal ugyanolyan, mint eddig volt, eljátszogat, nem jön hozzám többet, mint előtte. :)
2013. nov. 22. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:
2.vagyok. nálunk úgy kezdődött az anyásabb korszak bár 15hós körül hogy éjszaka rengeteget forgolódott nagyon rosszul aludt aztán rá pár napra vagy hétre nem emlékszem pontosan meg le se tudtam vakarni magamról :).
2013. nov. 22. 12:05
 5/6 xStefix ***** válasza:
Ezt szeparációs szorongásnak hívják.
2013. nov. 24. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ezt akartam írni. Szeparációs félelemnek hívják, a babák ilyen idős korukban jönnek rá, hogy ők külön álló kis lények, és nem egyenlők anyucival. Így megijed egyedül a kiságyban, szorong, mert nem érti mi történik vele.
2013. dec. 3. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!