4hetes babátok mennyit alszik nappal, és éjjel?
Hat velem se leszel kisegitve, de elmondom nalunk hogy van. Van mar egy 3 eves lanyom, uh. a kicsi napkozben gyakorlatilag kinn van velunk a nappaliban. Ha szopiido van megetetem, lerakom a pihenoszekebe, vagy hasra. Egy darabig nezelodik, vagy elalszik vagy nem, mert a nagyobbam nyiln hangos, nem fogja vissza magat, igy gyakorlatilag a kicsi nem is tud melyen elaludni, nem is alszik fel-egy oranal tobbet delelott. Igen, foglalkozast, torodest igenyel, ami nehez, foleg a nagyobbik mellett, de megoldjuk. Mert aztan delben megetetem mindkettot, es nyugi van, mindketten alszanak, a kicsit csak ilyenkor viszem be a kisagyba, igy nugodtam alszik 3-3,5-4 orat is. Delutan szinten ugyanaz a felalllas mint delelott, igy a kicsi estere eleg faradt, igaz, meg igy is tart 1-1,5 orat mire furdetes utan lerakjuk, viszont altalaban alussza az ejszakat, es csak reggel 6-7 kozott ebred, es kis szopi utan meg vissza is alszik 1-2 orara, vagy maximum egyszer ebred meg hajnal 4-6 kozott, de ugyanugy alszik tovabb reggelig. Mondjuk o teljes mertekben nappali baba, delben szuletett, uh. lehet abban valami, hogy a nappal szuleto babak nem cserelik fel a napszakokat, mert gyakorlatilag egy hetes koratol alussza at az ejszakat, es elotte is max. egyszer kelt. Nem tudom, meddig marad ez igy, remelem mindig, mert az elsoszulottemmel viszont 15 honapos koraig olyan szinten ejszakaztunk, hogy 15-20 percenkent kelt konkretan. Katasztrofa volt, aztan egyik naprol a masikra kezdett jol aludni.
Szoval a lenyeg, hogy vegulis ha kicsit eroszakosabban is, de mi alakitjuk a kicsi napirendjet, marcsak azert is ugye, mert megis csak konnyebb ot meg a nagylanyom napirendjehez szoktatni, mint forditva, plusz nekem is olyan jol esik az a 2-3 ora csend :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!