Öt hónapos baba miért ébred éjjelente arra, hogy dörzsöli a szemét?
Figyelt kérdés
Most már gyakorlatilag hetek óta 11-től hajnal hatig óránként-másfél óránként ébred, úgy, hogy idegesen odakap a szeméhez és dörgöli (alszik, tehát nem az álmosság jele...). Erre felébred, picit szopizik és visszaalszik. Egy óra múlva újra. :(2013. okt. 3. 12:57
1/3 anonim válasza:
Szia. Nálunk is ez van , nappal. a délutáni alvásnál mindíg dörzsöli és felébred. Mivel mi délután együtt szundizunk így megfogom a kis kezét és nem tudja dörzsölni. Lehet,hogy enni akar felkelni és a szervezete jelzi neki , hogy valahogy fel kellene kelni. De lehet hogy hülyeséget írtam :D
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok . Lemaradt , hogy a babák megszoknak valamit akkor azt csinálják , tehát pl ha 11kor kelt fel 2x-3x akkor legközelebb is fel fog kelni. Én nem adtam neki enni ha nem kért (tehát nem úgy altattam vissza) és leszokott az éjjeli kelésről:)
3/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam nem enni adni neki, egyszer-egyszer bejött, de nagy átlagban nem. A kérdés feltevése óta azonban javult a helyzet, már nem dörzsöli annyit. Elhagytuk a fürdetőkrémet és a babamasszázst (az olaj miatt), mert arra gondoltuk, a fürdésnél ezek belemennek a szemébe, és irritálják...
2013. okt. 17. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!