Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit csináljak hogy 5hós babám...

Mit csináljak hogy 5hós babám 30percnél többet aludjon napközben?

Figyelt kérdés
4hónapos korától ezzel szenvedünk estére olyan fáradt lesz hogy néha álmában kell megetetnem mert nem akar enni fürcsi után. Nektek mi vált be?

2013. szept. 19. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Összesen alszik ennyit,vagy csak 1 alvás tart eddig?ha összesen csak ennyit alszik,az nagyon kevés szerintem.

Babakocsiban próbáltad altatni?Séta közben sem alszik többet?Az én babám 6 hónapos,ha nem akart itthon aludni kicsiként,akkor elvittem sétálni,ott hamar elaludt,mostanában viszont a saját ágya kell neki,igaz,el kell ringatni,de akkor alszik délelőtt 2 órát,délután 1-2 órát.vagy esetleg van hordozód,kengurud?Hátha ott is tudna aludni,utána betennéd a helyére.

2013. szept. 19. 11:03
 2/4 A kérdező kommentje:
1alkalommal alszik ennyit egy nap 2-3szor összesen 1,5órát. hiába viszem ki ott is csak ennyit aszik. hátán egyáltalán nem alszik el csak a hasán. de viszont estét átalussza a kezdetektől.
2013. szept. 19. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Mázlista:)) (az éjszaka átalvás miatt)

Ha 2-3 alkalommal alszik,akkor valószínűleg ennyi az alvás ideje,és ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni sajnos...

2013. szept. 19. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Meg kell barátkozz a gondolattal, az én babám féléves és a kezdetektől ezt csinálja.

Ő kétóránként alszik fél órát, utána legtöbbször jókedvűen ébred, bár a késő délutáni alvásból már gyakran sírással kel fel, ezért ő is nagyon fáradt.

Nem vagy egyedül ezzel a problémával, próbáltam már én is hogy melléfekszem és paskolgatom a fenekét, de max. 5 percet nyerek vele, ha nem akar aludni úgyis fel kel, ráadásul az enyém még a babakocsiban sem tud aludni, sosem tudott.

2013. szept. 21. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!