Mit csináljak hogy 5hós babám 30percnél többet aludjon napközben?
Összesen alszik ennyit,vagy csak 1 alvás tart eddig?ha összesen csak ennyit alszik,az nagyon kevés szerintem.
Babakocsiban próbáltad altatni?Séta közben sem alszik többet?Az én babám 6 hónapos,ha nem akart itthon aludni kicsiként,akkor elvittem sétálni,ott hamar elaludt,mostanában viszont a saját ágya kell neki,igaz,el kell ringatni,de akkor alszik délelőtt 2 órát,délután 1-2 órát.vagy esetleg van hordozód,kengurud?Hátha ott is tudna aludni,utána betennéd a helyére.
Mázlista:)) (az éjszaka átalvás miatt)
Ha 2-3 alkalommal alszik,akkor valószínűleg ennyi az alvás ideje,és ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni sajnos...
Meg kell barátkozz a gondolattal, az én babám féléves és a kezdetektől ezt csinálja.
Ő kétóránként alszik fél órát, utána legtöbbször jókedvűen ébred, bár a késő délutáni alvásból már gyakran sírással kel fel, ezért ő is nagyon fáradt.
Nem vagy egyedül ezzel a problémával, próbáltam már én is hogy melléfekszem és paskolgatom a fenekét, de max. 5 percet nyerek vele, ha nem akar aludni úgyis fel kel, ráadásul az enyém még a babakocsiban sem tud aludni, sosem tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!