Mit csináljak hogy napközben a 4,5hónapos babám ne csak 30percet illetve 1órát aludjon?
Figyelt kérdés
2-3 alszik ennyit. de estére meg olyan fáradt hogy sikoltozva sír és enni is alig eszik akkor.2013. aug. 31. 09:39
1/4 Ninagi válasza:
Ez sokmindentől függ.Éjjel jól alszik-e, eleget eszik-e egyszerre(szoptatott babáknál ugye nem mindig tudni épp mennyit evett, vagy csak nyammogott). Kiskora óta akkor kapott-e enni amikor sírt, hogy éhes, vagy ébresztgették, ha idő volt (ilyet is hallottam). Van aki nem hagyja késő du. aludni, hogy ne tolódjon ki az esti fürdés-alvás és akkor azért sírós a baba, mert attól fáradt. Az is lehet, hogy minden ok, de olyan típus, aki sokszor alszik rövidebbet. Igazából ezt ki kell sakkozni szerintem, nincs rá bevált módszer. Nálam az vált e, ha a gyerek degeszre zabálta magát, na akkor kidőlt pár órára. 5 hónapos kor körül már kezd beállni, hogy van reggeli, játék, tízórai, alvás, játék, ebéd, alvás, játék, vacsora, fürdés, szopi, vagy tápszer, alvás. Persze ez csak saját tapasztalat, nálam így volt, de ez nem biztos, hogy mindenkinek beválik. Szóval kísérletezz kis változtatásokkal, hátha az egyik beválik.
2/4 A kérdező kommentje:
mindig akkor adok neki kaját mikor jelzi hogy éhes sajnos tápszeres. szerencsére az éjszakát át alussza. sajnos még nekünk nincs napi rendünk de általában 4óránként kér enni.
2013. szept. 1. 09:15
3/4 anonim válasza:
Sajnos nekem is azt csinálta ennyi idősen. Pontosabban 2 X 20 percet aludt. Most 4 éves és 8 max. 9 órát alszik éjszaka és nappal semmit:-( Lehet, hogy a tiednek is kicsi az alvás ígénye.
4/4 A kérdező kommentje:
az a baj ha csak ilyen rövideket alszik este már nagyon fáradt és még enni se akar sikoltozva sír hogy ő inkább aludni akar. már mindent ki próbáltam. néha be alszik de akkor is csak akkor ha délelőtt nem alszik szinte semmit.
2013. szept. 2. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!