Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babám nem alszik...

6 hónapos babám nem alszik napközben csak 4szer 30percet. Ez egy hónapja megy. Ez természetes?

Figyelt kérdés
eddig délelőtt aludt az udvaron 2és fél órát,délután 4kor 1 órát.most hiába teszem ki ugyanakkor nem alszik,25perc múlva sír,és kénytelen vagyok behozni,és egész délelőtt sír.este kidől fél nyolckor és reggel fél nyolcig alszik.2szer kel fel éjszaka.tehát mit tegyek
2009. jan. 2. 15:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha ilyen sokat alszik éjszaka,akkor biztos elég neki ennyi nappali alvás.Nagyon különbözhet a babák alvásigénye.

Nyűgös sírós lehet a fogzás miatt is,sőt átmeneti alvászavar is lehet miatta,esetleg étvágytalanság is.

2009. jan. 2. 15:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj,nálunk is ez a helyzet. Régebben megvolt a napi ritmusa,mindig ugyanakkor,ugyanannyit aludt,nem is keveset,most meg minden étkezés után pici játszi,aztán kidől 15-20 percre.Hoszabb alvás nappal nagyon rikta.És este is hamarabb elfárad,7kor már fürdetni kell,mert nyűgös.Éjjel ő sem tud nyugodtan aludni,forgolódik,felsír,nézeget,de hajnalban (köztünk akkor már) újra mélyen alszik kb 8-fél 9-ig.Nem tudom mitől lehet,talán a fogától,bár még nem látszik semmi.Változóak a szokásaik,szerintem ezzel nincs baj.A kocsiban sem alszik már 20 percnél tovább,régen ott is órákat aludt.Már nagyok:-) Ne aggódj,ezt is kinövik:-) 7 és fél hós kisfiú anyukája.
2009. jan. 2. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!