Csajok mit gondoltok? Valaki próbálta már? Lehet nem is rossz és nagyon hamar el is aludt.
2013. szept. 2. 17:40
1/8 anonim válasza:
Szívesen kipróbáltam volna, de mire erre a videóra rábukkantam, addigra az én babám már kinőtt a hókuszpókos korból. :( Szerintem hatásos lehet. De hatásosabbnak találtam a becsomagolós módszert, azt próbáltuk.
2/8 anonim válasza:
Nem próbáltam egyik technikát sem, de a kérdésedről eszembe jutott ez a videó, hát ha ez is érdekel.
3/8 anonim válasza:
Pont pár hete próbáltam a 4 hónapos lányomon,aki ugy kacagott rajta,hogy inkább feladtam.Nem,hogy elringatta volna,totál felébredt:))
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket. 10 hetes terhes vagyok majd kipróbálom azt a bebugyolálósat is mert a másik kettő mindig arra kelt fel, hogy megrándult a keze.
2013. szept. 2. 18:02
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor legalább neked meg van egy módszered arra, hogy mivel vidítsd fel a babádat :)
2013. szept. 2. 18:03
6/8 anonim válasza:
hát a bebugyolásos módszer picit megijesztett, hisz mozogni sem tud a baba. De majd meglátjuk, hogy fogom-e alkalmazni.
:)
32hetes kismama
7/8 anonim válasza:
Az umpa lumpát csináltam, de nem altatás volt a cél csak kíváncsi vltam tetszik e neki, de nem aratott sikert.
A bebugyolálást se szereti, de azt gondolom azért mert mióta megszületett mindig 30 fok volt a lakásban, mostanság meg már nem próbáltam :)
(10 hetes)
8/8 anonim válasza:
Esküszöm, kipróbálom, ha lesz unokám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!