Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Csajok mit gondoltok? Valaki...

Csajok mit gondoltok? Valaki próbálta már? Lehet nem is rossz és nagyon hamar el is aludt.

Figyelt kérdés
[link]
2013. szept. 2. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Szívesen kipróbáltam volna, de mire erre a videóra rábukkantam, addigra az én babám már kinőtt a hókuszpókos korból. :( Szerintem hatásos lehet. De hatásosabbnak találtam a becsomagolós módszert, azt próbáltuk.
2013. szept. 2. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem próbáltam egyik technikát sem, de a kérdésedről eszembe jutott ez a videó, hát ha ez is érdekel.

http://www.youtube.com/watch?v=9J_2exbK8Zo

2013. szept. 2. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Pont pár hete próbáltam a 4 hónapos lányomon,aki ugy kacagott rajta,hogy inkább feladtam.Nem,hogy elringatta volna,totál felébredt:))
2013. szept. 2. 17:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket. 10 hetes terhes vagyok majd kipróbálom azt a bebugyolálósat is mert a másik kettő mindig arra kelt fel, hogy megrándult a keze.
2013. szept. 2. 18:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor legalább neked meg van egy módszered arra, hogy mivel vidítsd fel a babádat :)
2013. szept. 2. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:

hát a bebugyolásos módszer picit megijesztett, hisz mozogni sem tud a baba. De majd meglátjuk, hogy fogom-e alkalmazni.

:)

32hetes kismama

2013. szept. 2. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Az umpa lumpát csináltam, de nem altatás volt a cél csak kíváncsi vltam tetszik e neki, de nem aratott sikert.

A bebugyolálást se szereti, de azt gondolom azért mert mióta megszületett mindig 30 fok volt a lakásban, mostanság meg már nem próbáltam :)

(10 hetes)

2013. szept. 2. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Esküszöm, kipróbálom, ha lesz unokám!
2013. szept. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!