Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Milyen ágyat vegyünk neki, ha...

Milyen ágyat vegyünk neki, ha a rácsos ágyban beveri magát a rácsokba?

Figyelt kérdés
Most 14 hónapos a kislányom, velem alszik a franciaágyban. Falhoz van tolva az ágy, a falhoz a szoptatós párna van téve, közte és köztem pedig egy hengerpárna (nem tud rám mászni éjjel). Éjjel van hogy keresztbe fordul, fészkelődik, helye van bőven néha az én káromra :) A rácsos ágyba nem valószínű, hogy maradna, ha úgy döntenék, hogy visszaszoktatom, pedig az ágyikója ifjúsági ággyá alakítható. A rácsokba tuti beverné a fejét, beakadna a lába. A szoptatós párnára van hogy felpakolja álmában a lábát. Milyen kiságyat vegyek neki szerintetek? Kihúzható gyermekkanapét? Még mellé is tudnék feküdni, ha igényli, majd ha elalszik otthagyhatnám. Vagy egy matrac a földre kis baldachinnal?
2013. szept. 2. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:

A rácsok ágyakra pont ezért lehet kapni rácsvédőt körbe, így nem veri be magát, és n em akad bele semmije. Ilyesmire gondolok:

[link]

2013. szept. 2. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
nálunk is ez volt a probléma, mindig beverte magát a rácsokba... vettünk az ikeába egy sima gyerekágyat, ami ugyan olyan magas mint a mi franciaágyunk összetoltuk őket be a fal mellé és így velünk alszik este. délután pedig van hogy egyedül a kisszobába. ő már 8 hónapos kora óta így alszik velünk és eltud egyedül is aludni nincs vele probléma. :) most két éves.
2013. szept. 2. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
ó a rácsvédőt simán leszedte... utolsó voltam :)
2013. szept. 2. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:

ha ügyesen lejön már az ágyról,akkor körbetámlás, vagy leesés gátlósat ajánlanék.

A möbelixben most akciósak...

2013. szept. 2. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
baldehin szerintem a legnagyobb marhaság...feleslegesnek tartom. jó a kihúzhatós kanapé is,ami teljesen a földig bontható.Hátránya hogy szivacsos,hamar ki lehet feküdni.
2013. szept. 2. 17:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is beveri a fejét, olykor ő akarja, mert kíséletezget.. :-), egy éves. Nálunk is van rácsvédő, ez inkább arra jó, hogy alvás közben ne nyomja a rács a fejét, ha odahúzódzkodik. Szereti fogni az rácsot is alvás közben. Baldachinunk is van, nekünk bevált,mert nem engedi át a fényt, ha nappal az ágyában alszik. Gyerekkoromban én is szerettem a kuckószerű dolgokat, a baldachin is ilyen. Föld közelébe nem tenném a fekhelyét,mert ott nincs annyi oxigén és forgolódáskor a port is felkavarja. A mienk 3 hónapos kora óta végigalussza az éjszakát az ágyban és külön szobában van. Előbb-utóbb a "fejbeverős" időszak is elmúlik, de a szülők ágyában való alvásról nehezebb őket leszoktatni - állítólag.
2013. szept. 24. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként a mienk is sokat "vándorol" éjszaka, reggelre olykor a feje az ellenkező irányban van :-), nem baj, ha a gyerek hozzászokik a dolgokhoz, mint pl. hogy ne akadjon be keze, lába. Ez is tanulás ;-) Utolsó voltam.
2013. szept. 24. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!