Kisgyereknek nagypárna?
Figyelt kérdés
2 éves kisgyerek nagypárnán, valamint kispárnán fekve átalussza az éjszakát, sokkal kevesebbet vergődik a kiságyban. Létezhet ez?2013. aug. 30. 14:49
1/5 anonim válasza:
Miért ne?! Ha neki így kényelmes akkor hagy aludjon nagy párnán. Felnőttek is mind máshogyan alszanak. Férjem egy 1000 éves, extra lapos kispárnán alszik én egy kőkemény kispárnán, barátnőm egy speciális hiper szuper párnán tud csak jót aludni. Nekem még évszaktól is függ, mert nyáron nagypárna+ kispárnán alszok, télen pedig csak kispárnán. Nem tudom miért, nyáron a nagy melegben így úgy érzem jobban kapok levegőt, télen pedig meg bolondulok ha nagy párna van a fejem alatt.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy válaszoltál nagyon érdekeseket írsz
a védőnő nem javasolja azért kérdezem :(
2013. aug. 30. 15:11
3/5 anonim válasza:
Kinek hogy jó aludni,hagyd ha neki így jó.
Nálunk is mindenki máshogy,én vagy párna nélkül,vagy lapos kispánával,de csak szivacs lehet,párom nagypánával és kispárnával,a 3 éves lányunk,egy nagypárnán fekszik keresztbe mint a jégkorszakban a lajhár (ha átfektetem normálisra,felkel,és visszafekszik ugyanugy),az 5 éves fiunk egy kispárnával a feje alatt,eggyel a térde között.
4/5 anonim válasza:
Jó, hogy a védőnő már ki nem adja utasításba milyen márkájú és keménységű matracot vegyetek. Ha így jó a gyereknek és így tudja magát rendesen kipihenni és fütyülnék a védőnő tanácsaira. Általában elfogadott tény, hogy a párnán alvás milyen egészségtelen, felnőttnek gyereknek egyaránt, de nem fogom azért nyugtalanul hagyni aludni a gyermekem vagy magamat mert állítólag nem optimális a párnám vagy a matracom. Ha nekem vagy gyermekemnek így kényelmes így alszunk úgy mint a tej akkor fütyülök rá mit javasolnak.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves válaszaitokat, akkor aludjon mindenki úgy ahogy neki kényelmes :) végül is logikus
2013. aug. 30. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!