Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Meddig tartott nálatok az...

Meddig tartott nálatok az éjszakai mocorgás, ébredés?

Figyelt kérdés

A kislányom 5 hónapos, kb. 3 hete, amióta kúszik és a hasáról a hátára fordul éjszaka folyamatosan ezt gyakorolja, nappal szépen elnézelődik hason fekve, ha már nagyon kényelmetlen akkor fordul meg, de szinte minden éjszaka felriad rá és nem bír vissza fordulni.

Aztán pedig persze csak cicvel alszik vissza, eddig szépen átaludta az éjszakát kb. két hónapos korátol idáig. Gondolom elég sokáig így lesz majd.

2013. aug. 13. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt ilyen, de szerintem addig biztosan tartani fog,míg meg nem tanul visszafordulni.
2013. aug. 13. 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk csak akkor ébred fel a kicsi, ha megfordul. Már egy hónapja csinálja, pedig 4 hónapos csak. Persze olyat alkot, hogy kitolja a fenekét az égbe, és úgy alszik. Persze ezért borul fel :D Most 2 hét volt, mikor megfordult, és én gépiesen mentem, és forgattam vissza, de ő nm kér enni, csak vissza akar fordulni. Bár az elmúlt 2 napban rájött, hogy nem is olyan borzasztó a háton alvás, és órákig elalszik úgy. Nekem eddig szerencsém van, mert rövid ideig tartott, de biztos lesz még ilyen, ami hosszadalmasabb lesz majd :)
2013. aug. 13. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudlak biztatni, ez még jó ideig eltart.

8,5 hónapos a lányom, mióta felült, azóta ez megy hónapok óta.

Sőt, mióta felállt, azóta már este is álldogál, persze közben üvölt, mert magától nem feküdne vissza, de ha leteszem, azonnal továbbalszik. Ha elkezd járni, gondolom akkor is ugyanez lesz.

2013. aug. 13. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!