Mennyit alszik az 1-2 hetes babád? Mennyi a normális?
Szia,
Igaz nekem ma hajnalban töltötte a 3. Hetet, de gondoltam azért leírom nálunk hogy van...
3 óránként oramu pontosan kel a Drágám. Délelőtt és délután van egy ilyen szakasz amit ébren tölt. Ha úgy alakul sajna éjjel is eljatsza ezt egyszer. Szerencsére ez azért nem mérvadó.
Amúgy nálunk a visszaaltatassal vannak gondok. Sajna beletelik egy fél, 3/4 órába, így tisztán még a két órák sincsenek meg amit alvassal tölt két hamizas között. :-(
Bízom bene h ez változni fog idővel.
Neked hogy alszik?
Ugyan a gyerekeim már nem babák, de ...
A fiam nagyon keveset aludt mindig, már az első perctől. Napközben egy hosszút aludt ölben, összekuporodva. Egyébként meg minden szopi után 15-20 percet. Az első hetekbe ez éjjel sem volt másként, ha 3-4 órát aludt már nagyon boldog voltam. Jó ha egy nap 12-14 órát aludt. Most 6 éves lesz, délben nem alszik, éjjel 8-9 órát.
A lányom a másik véglet volt, az első hetekben 18-20 órát aludt. Alig volt ébren, aggódtam is. Első itthoni éjszaka, este 11 kor szopizott, aztán 2 kor, és délelőtt 9-ig aludt. Napi 2 "nagy" alvása volt, és 2-3
... Bocsi, véletlenül ment el
Szóval 2-3, 15-20 perces szundi.
Most 3 éves, éjjel 10-11 órát alszik, délben 3-4 et.
Akkor ne aggódjak,hogy sokat alszik?
Már kezdtem pedig,mert kicsit szerintem besárgult.Voltunk a dokinál vele,a szemét meg se nézte,igaz pont aludt de...Őszerinte nem sárga.A szeme pedig sárgás,na de ő a doki.És amiért aggódok,az az,hogy ha gond van sárgaság esetén akkor aluszékonyabbak,étvágytalan.Nem tudom mire gondoljak aluszékonyság alatt.
Enni eszik,mikor ébred.
Napi,az éjszakaival együtt kb 15-16órát simán alszik.Sokszor nem kell,hogy éhes lenne,de akkor sokat eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!