Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan altassam el?

Meese kérdése:

Hogyan altassam el?

Figyelt kérdés
Olyan problémám van,hogy a kisfiam (fél éves),hason alvó. De tud már hasról hátra forogni!Ha álmos és beteszem a kiságyba rögtön a hátára fordul!Tanácsoltátok már,hogy támasszam ki ez bevált 1 hónapig,de a lelkem rájött,hogy addig mocorog ,hogy a hátára fordul...!És háton meg nem alszik el. Mit tegyek,hogy eltudjon aludni?Valami jó ötlet...:)
2013. júl. 18. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez volt a lányomnál :)

Egy védőnő javaslatára kipróbáltam a lent leírt módszert, kb 1.5 hét alatt hasra szokott :)

Puha párnácskát teszel a karodra, ráfekteted őt, és nagyon picit (hogy ne szokjon azért hozzá) ringatod, 4. nap körül az én lányom már simán elaludt így, és ami nagyon fontos, hogy a kiságyba ha hasra teszed még pár napig maradj mellette alvásnál, a karodat tedd félig alá, hogy érezze a közelséged, és a popsiját ringasd.

Nekem bevált, kb 1.5 hét alatt le tudtam tenni az ágyba és úgy is aludt, viszont ami vicces, már 7 éves, de nem a takaróval, hanem a takarót maga alá gyűrve alszik, de szabály szerint úgy, hogy begyűri maga alá hosszában :)

2013. júl. 19. 11:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet :)!Kifogom próbálni,remélem beválik nálam is :)
2013. júl. 19. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A válaszoló vagyok, érdeklődnék, hogy kipróbáltad-e a módszert, illetve van-e valami sikered? Remélem halad a project.

:D

2013. júl. 27. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!