Hogyan altassam el?
Nálam ugyanez volt a lányomnál :)
Egy védőnő javaslatára kipróbáltam a lent leírt módszert, kb 1.5 hét alatt hasra szokott :)
Puha párnácskát teszel a karodra, ráfekteted őt, és nagyon picit (hogy ne szokjon azért hozzá) ringatod, 4. nap körül az én lányom már simán elaludt így, és ami nagyon fontos, hogy a kiságyba ha hasra teszed még pár napig maradj mellette alvásnál, a karodat tedd félig alá, hogy érezze a közelséged, és a popsiját ringasd.
Nekem bevált, kb 1.5 hét alatt le tudtam tenni az ágyba és úgy is aludt, viszont ami vicces, már 7 éves, de nem a takaróval, hanem a takarót maga alá gyűrve alszik, de szabály szerint úgy, hogy begyűri maga alá hosszában :)
Szia!
A válaszoló vagyok, érdeklődnék, hogy kipróbáltad-e a módszert, illetve van-e valami sikered? Remélem halad a project.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!