Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy altassam el a 3,5 éves...

Hogy altassam el a 3,5 éves kislányom?

Figyelt kérdés

Szinte egyik napról a másikra szokott le de szeptembertől megy oviba és KELL aludniuk, szoktassam vissza.

Nem akar befeküdni az ágyba csak ordít hogy nem alszik, hiába mondom hogy csak feküdjön csendben akkor, azt sem akar. Mit csináljak vele?

2013. jún. 10. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ne erőltesd. Az Óvodában sem "kell" aludniuk, csendes pihenő van. Akin nem alszik, csak nézeget. Mondjuk jobban elfáradnak, úgyhogy esélyesebb, hogy aludni fog. Az én ismeretségi körömben is van ilyen: otthon nem alszik ebéd után, az oviban viszont igen.
2013. jún. 10. 15:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Még csak az ágyban sem marad meg és nem marad csendben, tehát más nem tudna tőle aludni. Az én ismeretségi körömben olyan van akit kitiltottak addig míg nem szokott vissza az alvásra :(
2013. jún. 10. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

1-es vagyok. Azért azt gondol, ezt az óvónők tudják kezelni. Ilyenről, hogy kitiltják, én még nem hallottam. És addig, hol volt? A szülők hazavitték délben? És akik dolgoznak, és nem tudják elvinni?

Én változatlanul azt gondolom, hogy erőszakkal nem lehet senkit elaltatni. Ha neki nincs igénye rá, és nem is fáradt vagy nyűgös, akkor nem nagyon tudsz mit tenni.

2013. jún. 10. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Ne aggódj, fog aludni.:) Az oviban más a helyzet.Egyik szomszédomnak a kisfia egész kicsi kora óta nem aludt már napközben és az oviban gond nélkül elalszik.Otthon persze nem.:)
2013. jún. 10. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha végképp nem akar aludni az oviban, akkor majd le fogják ültetni egy asztalhoz, hogy addig, míg a többiek alszanak, ő csendben rajzolgasson, kirakózzon.
2013. jún. 10. 17:15
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
há a jó pálinkátó én mindé béalszok. ajállom a házi szílvássot!
2013. jún. 11. 00:39
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
És ha pl nem eszik a gyerek akkor az oviban fog enni? mert az enyém szinte alig eszik meg vmi főtt kaját... sültkrumpli meg ilyen dolgokat csak... főzelék, leves nem...
2013. jún. 11. 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
na meg az enyém is egyik du alszik másik du nem... este is fent van későig... 11ig... 20 hós...
2013. jún. 11. 13:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Kedves 7-es! A lányom ovis csoportjában is volt ilyen. Majdnem egy év kellett hozzá, és nem lett "mintaevő",de sokat javult a kezdeti időszakhoz képest, amikor gyakorlatilag semmit sem evett meg. Úgyhogy nem reménytelen a dolog, ha jók az óvónők, nagyon sok mindent tudnak kezelni.
2013. jún. 11. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!