Elég a pléd vagy kell mindenképpen rendes takaró is?
Kislányom szeptemberben fog születni. A szobában nincs túl meleg, sem túl hideg. Takarókat még nem vettem, viszont kaptunk egy csomó plédet, vékonyabbat, vastagabbat egyaránt. Ennek ellenére vegyek külön rendes takarót neki majd a kiságyba, vagy elég, ha a pléddel takarom majd be?
Van rácsvédője, viszont párnát megint nem vettem -bár azt nem is kaptunk. Szóval, elég a pléd? Olyan drágák az ágyneműk, és ha nem muszáj, akkor nem erre költenénk a maradék pénzünket.
Ti mivel takarjátok a babátokat?
Köszönöm előre is!
33+4 hkm
Én sem vettem semmilyen ágyneműt a babának, ugyanabból az okból, amiért Te sem. Vannak nagyon szépek, meg kell hagyni, de irreálisan drágák.
Van 4 plédünk, vékonyabb, vastagabb, azokat variálom az időnek megfelelően. Ha nagyon meleg van, akkor csak textilpelussal takarom be.
A hálózsák is nagyon jó dolog, főleg ha hátonalvós lesz a babád. Pillanatok alatt lerúgják magukról, akármit terítesz rájuk. :)
A matracra is elég 2-3 huzat váltásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!