Pár napja a 3 hónapos kislányom óránként felébred. Miért lehet ez és mit csinaljak?
Az orvosnak van igaza. Csak az anyukák nem hisznek neki és rosszul tudják. Ha nem sír, csak feszeng, akkor semmit ne csinálj vele.
Ha óránként ébred, akkor este nem lakik jól. Ha óránként szoptatod, akkor attól is lesznek szélgörcsei.
egyetértek az előttem szólóval...édesköménytea és biztos növekedés van a dologban...amíg nem muszáj ne kelj fel hozzá. Én is így csináltam. Van h fél órát képes saját magával birkózni az ágyban de aztán visszaalszik. És valóban az is lehet benne h óránként eszik és az bántja a pocakját. Eleinte nekem is nehéz volt h nem megyek oda hozzá de aztán csak megszoktuk. :) Ő sincs olyankor rendesen ébren kár felpiszkálni.
4hós a lányom
Növekedési ugrásnál van. Az orvosodat pedig küldd el melegebb éghajlatra és keress másikat. Ha egy gyerekorvos ezt se tudja, és azt állítja, hogy nem kell a babának éjjel ennie, hát dugja fel magának a diplomáját. Még nagyon sokáig igényelni fogja az éjjeli evést.
Vedd magad mellé, a testmeleged, közelséged segíti az ő emésztését is, kevesebbet fog ébredni is, s ha pedig ébred és éhes (persze ha anyatejes) akkor könnyen megszoptathatod anélkül, hogy fel kéne kelned hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!