Mennyi idős kortól alhatnak biztonságosan hason a babák?
Figyelt kérdés
Doki 2 hete volt,akkor még háton (nem)alvós volt a kicsim. Azonban most már csak hason hajlandó aludni. Egyébként 26-án lesz 2hós,nagyon szépen tartja a fejét,átforditja hason fekvésben is. Amikor meszületett azt mondta nem szabad hason aludnia. Igaz h második baba,de az első az cicibe bealudt és úgy maradt. Ő meg hason van,simizem pár percig és alszik.. Vagy a karomban hajlandó aludni,vagy a kendőben a mellkasomon... Vagy igy hason.2013. máj. 24. 10:04
1/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, de nálunk a kórházban is hason altatták őket!
Mondjuk a fiam csak 7-8 hónapos korától szeretett hason!
De ha van légzésfigyelőd, meg keményebb a matrac, akkor nem lesz gond!
2/9 anonim válasza:
az én lányom születésétől kezdve csak hason volt hajlandó aludni!!! volt légzésfigyelőnk. Most már közel egy éves,mostmár alszik hanyatt és az oldalán, de elaludni még mindíg hason alszik,csak álmában vált pózt
3/9 anonim válasza:
most is hason alszik, 2-án lesz 2 hós.
4/9 anonim válasza:
Kislányom nem szeretett soha hason aludni, viszont kisfiam már a kórházban az első napon hason aludt a legjobban.Otthon légzésfigyelőnk volt, így szinte mindig hason aludt, kicsit hasfájós volt.Most 14 hónapos, de most is este megissza a tápszert, hasra vágja magát és már szuszog is. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Én eddig ugy tudtam hogy addig nem lehet amig át nem fordulnak. De akkor aludjon nyugodtan ugye? Légzésfigyelőnk nincsen,de éjjel vagy velünk alszik.. Mondjuk lehet nem tetszik az ágya,mert mindig vagy a nagy ágyon vagy a játszó matracon alszik jókat..
2013. máj. 24. 10:35
6/9 anonim válasza:
nekem a második babám kizárólag hason tudott aludni. már a kórházban is.
volt alatta egyébként légzésfigyelő.
de sztem a bölcsőhalál kritikus ideje után altatható hason. (fél év, ha jól emlékszem)
7/9 TKI Ibolya válasza:
Mind két fiam csak hason tudott aludni már az első pillanattól.Köszönik jól vannak 8 és 2 évesek.A lányom viszont csak oldalt tudott elaludni.A fiúk addig üvöltöttek amíg hasra nem fordítottam őket.Akkor varázs ütésre elaludtak.
8/9 anonim válasza:
Nekem is csak hason alszik a 9,5hónaposom.Én az elejézől lezdve îgy altattam,és nem volt légzésfigyelőnk sem.Bíztam a Fiamban,hogy ha esetleg beletenné az arcát a pelusba,és nem kapna levegőt csak fordítaná a fejét
9/9 A kérdező kommentje:
Megkérdeztük a dokit... ő is a légzésfigyelőt javasolja... Nem tudom... kicsi továbbra is hason alszik jókat..
2013. jún. 4. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!