Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mennyi idős kortól alhatnak...

Mennyi idős kortól alhatnak biztonságosan hason a babák?

Figyelt kérdés
Doki 2 hete volt,akkor még háton (nem)alvós volt a kicsim. Azonban most már csak hason hajlandó aludni. Egyébként 26-án lesz 2hós,nagyon szépen tartja a fejét,átforditja hason fekvésben is. Amikor meszületett azt mondta nem szabad hason aludnia. Igaz h második baba,de az első az cicibe bealudt és úgy maradt. Ő meg hason van,simizem pár percig és alszik.. Vagy a karomban hajlandó aludni,vagy a kendőben a mellkasomon... Vagy igy hason.
2013. máj. 24. 10:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, de nálunk a kórházban is hason altatták őket!

Mondjuk a fiam csak 7-8 hónapos korától szeretett hason!

De ha van légzésfigyelőd, meg keményebb a matrac, akkor nem lesz gond!

2013. máj. 24. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
az én lányom születésétől kezdve csak hason volt hajlandó aludni!!! volt légzésfigyelőnk. Most már közel egy éves,mostmár alszik hanyatt és az oldalán, de elaludni még mindíg hason alszik,csak álmában vált pózt
2013. máj. 24. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:
most is hason alszik, 2-án lesz 2 hós.
2013. máj. 24. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Kislányom nem szeretett soha hason aludni, viszont kisfiam már a kórházban az első napon hason aludt a legjobban.Otthon légzésfigyelőnk volt, így szinte mindig hason aludt, kicsit hasfájós volt.Most 14 hónapos, de most is este megissza a tápszert, hasra vágja magát és már szuszog is. :)
2013. máj. 24. 10:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Én eddig ugy tudtam hogy addig nem lehet amig át nem fordulnak. De akkor aludjon nyugodtan ugye? Légzésfigyelőnk nincsen,de éjjel vagy velünk alszik.. Mondjuk lehet nem tetszik az ágya,mert mindig vagy a nagy ágyon vagy a játszó matracon alszik jókat..
2013. máj. 24. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem a második babám kizárólag hason tudott aludni. már a kórházban is.

volt alatta egyébként légzésfigyelő.

de sztem a bölcsőhalál kritikus ideje után altatható hason. (fél év, ha jól emlékszem)

2013. máj. 24. 18:03
 7/9 TKI Ibolya ***** válasza:
Mind két fiam csak hason tudott aludni már az első pillanattól.Köszönik jól vannak 8 és 2 évesek.A lányom viszont csak oldalt tudott elaludni.A fiúk addig üvöltöttek amíg hasra nem fordítottam őket.Akkor varázs ütésre elaludtak.
2013. máj. 26. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is csak hason alszik a 9,5hónaposom.Én az elejézől lezdve îgy altattam,és nem volt légzésfigyelőnk sem.Bíztam a Fiamban,hogy ha esetleg beletenné az arcát a pelusba,és nem kapna levegőt csak fordítaná a fejét
2013. máj. 28. 11:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Megkérdeztük a dokit... ő is a légzésfigyelőt javasolja... Nem tudom... kicsi továbbra is hason alszik jókat..
2013. jún. 4. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!