Ti hogy altatjátok a babátok?
Figyelt kérdés
Evés közben cicin elaludt ,de sajnos megszokta és evés nélkül is cicizni akart.A férjem rázta azt is megszokta és fél óránként rázatta magát.Babakocsi tologatás semmi,cumi kiesik úgy azért nem alszik,simogatás sem mindig válik be.Porszívóra elalszik de azt nem szeretném hogy megszokja,nehogy éjszaka is kelljen neki.Tanácstalan vagyok:((((2013. márc. 6. 10:25
11/12 anonim válasza:
Egyetlen dolgot csinálsz rosszul: hogy hallgatsz a gyerekorvosra és nem keresel másikat. Tedd cicire a babát, amikor már csak cumizik rajta, nem fog enni, ne félj, hülyeség amit a doki mondott. Tedd cicire és újra nyugodtan fog aludni.
3 gyerekem van, minddel így csináltam. :-) Azt se tudom, milyen a gyerekaltatás vagy az éjszakai sírás. :-)
12/12 anonim válasza:
Az én fiam az elején cicin aludt el egy hónapig majd sajnos elfogyott a tejem utána tápszert kapott a cumisüvegen aludt el mármint kaja közben. Aztán szép lassan ahogy nőtt egyre többen volt fent 6 hetes kora óta leteszem az ágyába kaja után és magától elalszik.
Néha sír előtte 10-15 percet de elalszik magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!