Ti hogy altatjátok a babátok?
Mennyi idős a babád?
Terhes neked, hogy cicin alszik el? Mert ha nem, akkor nincs ezzel semmi gond, jól "ki van találva", hogy az emberanyukának van egy ilyen "univerzális" nyugtató, altatást segítő segédeszköze mint a mell:).
A porszívó, mint "fehzér zaj" pedig nem hülyeség, de megértem ha túl hangos és persze éjjel nem bevethető. E helyett szokták tanácsolni, hogy rádió sisteregjen halkan, vagy metrónóm kattogjon ütemesen... a fehér zaj bevett altatást segítő dolog(Ranschburg, Vekerdy, és a Kismamablogos csaj- nem jut eszembe a neve:( is szokta ajánlani), és szerencsére van olyan formája, ami nem zavaró.
Az enyém is cicin alszik el, pedig már 16 hónapos. Nekem nincs ezzel semmi problémám, mellé fekszem, elalszik, aztán kijövök mellőle. Persze mikor már elaludt, még egy darabig nem tudom kivenni a szájából mert felébred, de már kitapasztaltam, hogy mikor lehet. Emellett még a délutánihoz zenélni is kell, az estihez meg énekelni :).
Én szeretem ezt a kis altatási rituálét :).
A másik a babakocsi, ott is szokott aludni nap közben (sajnos már csak egyszer alszik kb. egy órát, kicsit kevésnek találom, de ha neki így jó...).
Lányom 1 éves!
Napközben 30-60ml tápszerbe alszik bele (amivel szerintem nincs semmi baj, egyébként biztos el tudna anélkül is aludni, majd nyár közepén elkezdem szoktatni, mert szept. megy bölcsibe), este pedig úgyszintén a tápszerbe alszik bele, amit nem fogok megváltoztatni, majd, ha ő akar, leszokik! Hagyjad, had aludjon el cicizve... A ringatást pedig valahogy hagyjátok el, vagy nem tudom, mert talán később abból baj lehet! De ha nagyon pici pár hónapos, akkor azzal sincs nagy baj!
Utolsó vagyok!
Ohhhh, még nagyon pici! Csak álljatok át! Ennyi! :) Pár nap és megszokja!
Jó lenne :)) de valamit biztos rosszul csinálok:((
a 3 napból az első nap reggel 5től este fél 7ig 2 szer aludt fél órát.Nem gondolom hogy egy normális lenne egy ilyen picurnál:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!