Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi történik, ha egy síró...

Mi történik, ha egy síró csecsemőt egyszerűen beleraknak a kiságyába, és úgy hagyják egy rövid ideig?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha nagyon nyűgös és sehogy se jó neki, a szülő meg már teljesen kivan. Árt a babának? Mégjobban fog sírni, vagy képes magátol megnyugodni/ elaludni? Tegyük fel, hogy az alapvető dolgok rendben vannak( teli a pocak tiszta a pelus stb...)

dec. 12. 09:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem a tegnapi es a mai este volt olyan, hogy muszaj volt kimennem 5 percre, mert szetrobbant a fejem. Vettem be gyogyszert, ittam egy nagy pohar vizet, kifujtam magam es visszamentem hozza. 4 honapos lesz, de a mai napig elofordul neha, hogy csak uvolt es uvolt, ideig oraig valik be nala barmi, aztan kezdi elolrol. Eppen fejen nem allok vele, de mindent megprobalok. Most fel oraja a babakocsiban valo tologatas valt be, tegnap az sem.

Ezekkel a ket reszletben 6 oras alvasokkal meg en sem vagyok elorebb.

dec. 12. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!