Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Őszintén, hogy néz kimegy...

Őszintén, hogy néz kimegy napotok egy 1 hónapos ( 0-3 hosszú ) babával ?

Figyelt kérdés
Én nem hiszem el, hogy egyetlen influenszer sincs akinek a babája nem jó alvó .. Nekem 2 gyerekem van a kicsi most 1 hónapos de mindkettővel az elején baromi nehéz volt. A sok nem alvástól már gondolkodni se tudtam. Viszont ha fel lépek az internetre már egy pici babával napivlogokat készítenek az anyukák és folyton alszik a baba. Az enyém se éjjel se nappal.. Nincs rutin, és így hogy van még egy 2,5 éves pihenni sem igazán tudok napközben.

nov. 9. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Az enyém meg joalvo születése óta (már 1 éves), így nekem meg az a fura, amelyik gyerek nem. De nem egyformák.
nov. 9. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon rossz alvó volt a kislányom. Babakocsit is utálta. Így kb rámkötve éltünk/túléltünk.

6 hónaposan lett rutinja, addig kb össze-vissza csinált mindent. Amimt beállt valami, 1 héttel később meg is változott. Cicis volt, de komfortcicit nem szetette, így folyton ringatva altattam.

Most 2,5 éves. Tombol a dackorszak, de ezerszer könnyebb mint az első 6 hónap volt 🙏🙏🙏

Tudom, hogy vannak babák, akik alszanak kiságyban/hintában/babakocsiban, de az enyém hallani sem akart ezekről.

2 éves volt mire először átaludta az éjszakát 😑

nov. 9. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
Most komolyan nullára lettem pontozva, mert az én gyerekem sosem volt rossz alvo, és irigyek vagytok? :Dd szanalom.
nov. 9. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem hiszem el, hogy egyetlen influenszer sincs akinek a babája nem jó alvó"

Logika: nyilván az tud posztolgatni, akinek van ideje, segítsége...stb. Akinek rossz alvó a gyereke és segítsége semmi, az meg "kikopik" a szakmából.

nov. 9. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Az első gyermekem nagyon jó alvó volt. Végigaludta az éjszakákat és napi 3x aludt 1,5 órát minimum.

Na a második is alszik éjszaka csak 1x kel cicizni, de nappal borzasztó. 2x alszik 30 percet kb. A nagyobb alvások csak babakocsiban. Úgy akár 2 órát is szundit, de ahhoz tólni kell folyamatosan. Nem elég, ha kint vagyunk az udvaron és ott tologatom, mert úgy nem alszik el.

Az influenszereknek van fizetett segítségük. Nincs csak velük egész nap a gyerek. Így másnak is könnyű lenne.

nov. 9. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Ne nézz ilyen szarokat és probléma megoldva
nov. 9. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a te embered. Mi nem alszunk.😁

Reggel 8-kor etetem. Aztán visszarakom aludni, 9körül, hogy én alhassak 10-ig, ő 11-ig. Ebből az van, hogy 10-ig dumál, tehát én sem alszom. 10-kor bealszik, én felkelek. Kávé, gyors zuhany, berakok egy mosást, mosogatás, ilyesmi, mert amit ilyenkor nem csinálok meg, arra soha többé nem lesz lehetőségem. 11-kor etetés, öltöztetés stb. Leteszem játszószőnyegre, amíg mellette összeszedem magam, meg amit vinni kell, ahova épp mennünk kell, meg ami épp nagyon sürgős. Ezt általában túltervezem, mert a semmiből kezd ordítani, hogy menjünk már, mert ő álmos. Csak kint alszik. Gyorsan összeszedem őt is, kirakom a folyosóra és már alszik is. Ügyintézés, én ebédelek valahol és/vagy séta. Már azt se alussza végig, mint eddig, de legalább nem ordít. Hazamegyünk és kezdődik a pokol. Pontosabban először etetés, az még csendes. Utána cél a túlélés. Fürdés alatt szünetel az ordítás, én addig erőt gyűjtök az este további részéhez, ő meg a további ordításhoz.😁Utoljára 11-kor eszik. Éjfél körül végzünk, büfi és leteszem. Utolsó ordítás, amíg elmegyek fogat mosni, esetleg vagyok olyan bátor, hogy még pisilek is🤣 Ha lefekszem (egy szobában vagyunk, külön ágyban), csönd lesz. Egyedül alszik el, valamikor fél 2-2 körül. Én van, hogy előbb 😂 Altatással nem is próbálkozhatok, mert akkor nem alszunk.

nov. 9. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első lányommal fokozatosan jutottunk el odáig, hogy 4 hónaposan már átaludta az éjszakát. Most a pici 2 hónapos és 6-7 órákat azért alszik egyhuzamban, félek is, hogy meg lesz még ennek a böjtje... :D Cserébe napközben kb. semmit nem alszik, csak rajtam és állandó a nyűglődő sírás. Értelemszerűen egy 2,5 éves mellett én sem tudom egésznap magamon altatni... Ez van. Napközben agymenés, de legalább az éjszaka jó. Viszont akkor sem jó mindegyik éjszaka nyilván... ha van nagyobb gyereked, te is tudod, hogy ez állandóan változni fog, mert fogzás, takony, csillagok állása, mit tudom én. Senki nem ússza meg éjszakázás nélkül a baba/kisgyermek kort.

Az influenszereket meg én elosztanám kettővel minden esetben. Azért ha valaki jobban belemegy a sztorizgatásba, mindig kiderül, hogy ott sem fenékig tejfel az élet, de nyilván egy 20 perces nyivákolásra senki nem kíváncsi, hogy éppen milyen sz*r neki. Ez egy ilyen szakma. Egyébként nagy kedvencem éppen ezért Fancsikai Eszter. Én nagyon jókat röhögök azon, ahogy előadja a nyomort, amit szerintem minden anya ért. :D Azokat már nem követem, ahol 3 hetes baba mellől valaki kikenve arról hadovál, hogy minden tökéletes, mert nekem ez egyszerűen nem hiteles.

nov. 10. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!