Baj lehet belőle?
Sziasztok!
Kérdésem a következő.
Lehet baj abból, hogy hideg szobában altatom a babám?
9 hónapos kisfiamat mindig is úgy altattam, hogy amikor hideg van kint, mint pl most, akkor egész napra nyitva hagyom az ablakot és csak akkor csukom be, amikor hozom be őt aludni. Kb 14 fok lehet a szobában. Sokkal jobbat alszik így, mint a melegben. Van rajta egy 3.5 tog kezes-lábas és egy 1.5 tog hálózsák+egy puha vékony takaró duplára hajtva. Én alapból így alszom kiskorom óta, hogy ilyen hidegben és észrevettem a fiamon, hogy ő is sokkal jobban szeret így aludni.
Viszont…mindenkitől kapom a megjegyzést, hogy degenerált vagyok és egyáltalán nem normális, hogy hogyan altatom és tüdőgyulladást fog kapni stb stb. Februári születésű és már a kórházban ki nyitottam az ablakot éjszakára, hogy jó hideg legyen és őt jól be bugyoláltam és semmi baja nincsen és nem is volt soha ebből kifolyólag.
Szerintetek?
7
Nem, nem küldött minket tovább. Voltunk vele 3 héttel ezelőtt kórházba mert leesett az ágyról és a kórházban is mondták hogy már nincs kutacsa, de nem mondták hogy baj lenne vagy bármi
Igazából csatlakozva a többiekhez, az én gyerekkoromban is fatüzelésű kazán volt, szigetelés nélküli házban, akkof még ez volt a szokás.
Este meg lett rakva 10 körük utoljára a tüz, aztan annyi. A hideg hónapokban, mikor kint -15 fokok is voltak, volt, hogy annyira lehült a ház reggelre, hogy még a leheletem is làtszott. De nem voltunk betegesebbek, mint a mai gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!