Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hány fok van nálatok éjjel, 1...

Hány fok van nálatok éjjel, 1 év körüli babátok miben alszik?

Figyelt kérdés
okt. 17. 12:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

Éj a fagyos szentek lepontoztak.

Bocs, hogy nem fazunk 🤣🤣🤣

okt. 17. 21:14
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
11# én egyáltalán nem vagyok fazos, meg fagyos szent, éppen ellenkezőleg. Viszont még ha te szeretsz is hidegben aludni (mert 17-18 fok alváshoz, a lakásban igenis hideg), elég veszélyes dolog szerintem ablakot nyitni éjszaka, fagykozeli időben egy kisgyerekre
okt. 17. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

#12, a 8-as válasz az enyém, amiben írom, hogy az ablak már egy hónapja NINCS nyitva éjjel

Nem is értem miért nekem írod, hogy marha veszélyes.

És nem, nem hideg.

Próbáltuk, hogy több van, éjjel is égett a tűz, a gyerek ugyan abban a pizsamában takaróval le volt izzadva.

De ő amúgy sem fázós, szerencsére.

okt. 17. 21:33
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

10 akkor talán lejjebb kellene venni a fűtést, legalább 20 fokra.

Nem a gyereket levetkoztetni.

okt. 17. 21:36
 15/18 A kérdező kommentje:

Nincs fűtés a szobában!

rendszeresen szellőztetünk, de nem megy lejjebb a hőmérséklet.

nekem teljesen jó, a férjem szerint melegebb is lehetne, a kisfiúnknak melege van..!

okt. 18. 10:56
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Nem én írtam, hogy bukon az ablak, de amúgy nálunk is úgy van még. 4en alszunk 1 szobában (nem azért mert nincs még 2 üres szoba a házban, hanem mert így alszanak a picik). Redőny ritkásra húzva, ablak bukón és így van 21 fok a szobában és levegő. Ha becsukom, reggelre 23 fok van, ami aludni baromi sok, megfulladunk.
okt. 18. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:
18 fokban hosszú bodyban, vékony rugdalózóban és vastagabb hálózsákban alszik.
okt. 18. 14:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Télen 26 fok körül szokot lenni, átalány díjas a távfűttés a panelba. Párom is szereti, ha nyáriassan öltözöm othon.
okt. 26. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!