Miért alszik ilyen keveset napközben?
Figyelt kérdés
Kislányom 15 hónapos lesz. Egy ideje már csak 1x alszik napközben. Párszor volt csak, hogy 2-2,5 órát aludt, legtöbbször csak 1,5 "jött össze", de az utóbbi hetekben már annyi sem. 40-max 50 perc után sírva ébred és már nem lehet visszaaltatni. Mi lehet a probléma? Másnál is volt ilyen? Mi oldotta meg? (alvás előtt kap enni, általában tejpépet). Az éjszakát gond nélkül átalussza 21-7-ig.okt. 2. 17:52
1/6 anonim válasza:
Nálunk volt igen. Pont ennyi idősen. Az okára én se jöttem rá. Az idő oldotta meg. De azóta meg volt nahanyszor ilyen nála pedig lassan 3 éves.
2/6 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után jött helyre? Nálunk 2 hónapja már tuti ez van.
okt. 15. 13:50
3/6 anonim válasza:
Nálunk is ugyanígy volt ennyi idősen, 2-3 hónap tuti volt mire rendeződött valamennyire.
4/6 A kérdező kommentje:
Csodálatos... :D köszönöm a válaszokat! ^^
okt. 16. 14:33
5/6 anonim válasza:
Én arra gondolnék,hogy már nap közben nem álmos.
Nekem,mikor ovis voltam, furcsálltam,hogy a többieknek az óvodában miért KELL aludni/lefeküdni délutánonként. Minket tesómmal ebéd környékén hazahoztak, nem volt igényünk rá, nem értettem,a többi gyereket miért kötelezik rá. Egyáltalán nem voltam álmos. Tudom, az óvodás-kor az más,mint a kisbabaság.
6/6 anonim válasza:
Mièrt kell ezt erőltetni?Az 5 èves lányom egy èves kora utàn nem aludt dèlután.A kisebb most 19 hónapos ,minden nap alszik 2 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!