Hogyan altassam cici nélkül?
Szokasost meg lehet probalni, babakocsi, hordozas, labdan pattogas, hintaszekben ringatozas, adamo hinta.
Vagy ringatas nelkul csak agyban szoptatod.
De nagyon nehez kerdes, most vagy elfogad mast vagy nem.
1,5 evesemet eddig meg soha nem tudtam ravenni hogy a kisagyban aludjon😂
De miért kellene cici nélkül? Ez nem ok/indok arra, hogy más ne tudja...
Fiamat mindig szoptatva altattam, az apja ettől függetlenül tudta máshogy, mert AKARTA.
Keresi, keresi, de ha nem találja?
Nem az a megoldás, hogy te elveszed tőle, hanem hogy apuka tököt növeszt és nem passzolja vissza neked az első sikertelenségre.
Kitartással.
Nálunk első perctől apa altatta a kicsit cumi nélkül, mell nélkül. Megszoptattam, átadtam, mentem a nagyot altatni. Sírt, sírt, de ez nem sírni hagyás, mert kézben sírt. Nagylabdán rugózott vele, ringatta, járkált, mikor mi vált be. Volt hogy órát is.
Úgy megszokta, hogy utána nekem volt nehezebb elaltatnom még cicivel is.
Hat lehet nekem van akkor vajszivem, de egy 3 honapost biztos nem siratnek ezert basszus.
Egyedul a ringatastol igyekeznek megszabadulni, az tenyleg terhes lehet.
De most basszus, 3 honapos, persze hogy cici kell neki, ezen mit csodalkozunk?
Na itt látszik, hogy az okoskodik, akinek egy könnyű babája volt.
Lányom 3éves. A mai napig nem altathatjq az apja. Ahogy átvenné, ájulásig ordít a gyerek születése óta. Pedig apuka elég tökös, elhihetitek.
Mert nektek ment, az nem jelenti hogy akkor mindenkinél működnie kell, különben apuka egy puhapöcs.
Nálunk a cumi vált be. Nem akarta elfogadni, de én eröltettem. 2hét után elfogadta. Egy áldás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!