Miért ébred minden este hisztérikusan a 15 hónapos kisfiam? Már egy pár napja minden este elalvás után 3-3,5 órával később felébred es csak sikít, sír. Régebben nagyon szépen átaludta az éjszakát de amióta nem iszik tejet éjszaka azóta csak vizet kér
9, lányom is alvajar, 10 éves .
Meg csinál dolgokat is, és nem emlékszik rájuk
Most már ritkább, de két évvel ezelőtt kb durvább volt a helyzet.
8
A gyereked alvaszavaros volt, nem pavoros.
9-es vagyok.
A szobáját a nappali felé zárjuk éjszakára mert simán kimenne az udvarra is ahol a medence van. Nincs előtte akadály.
Így éjszaka csak a mi szobánként keresztül tud közlekedni, az ajtónk pedig hangosan nyílik ha véletlen ki akar menni, így megébredek rá.
Pár dolgot leíró miket csinál/csinált de a lista végtelen
1. Éjszaka ollóval vagdosta a papírt. Azóta nincs a szobájában. Szerintem simán levágta volna a haját is.
2. Volt hogy csak oda állt az ágyam mellé és nézett...egy élmény volt erre ébredni.
3. Felállt az íróasztal tetejére és onnan ugrott le. (Pont láttam mert a zajra mikor fent állt és levert valamit átmentem) Ezért sem kapott galériás ágyat.
4. Volt hogy kimentem mosdóba, ennyi idő alatt felkelt és nem volt az ágyában. A nappaliban pakolta át a szekrényt.
De estig sorolhatnám
Neki nagyon sokat segített a lovaglás és az epsom sós vízben való esgi fürdés.
Pedig igenis lehet ennyi idősen Pavoros, most 21 hónapos a kisfiam és már jó ideje van neki. Hálistennek egyelőre havonta kb 1 alkalom, de sajnos egyre hosszabbak.
Félig nyitott szemmel, magán kívül fájdalmasan üvölt, mutogat, néha 1-2 szó is elhangzik, sokszor nem lehet felvenni, megérinteni sem, mert rosszabb és egyszerűen ébresztehetlen. Se testkontakt, se hang, se zene, se popó rázás nem működik, de legutóbb az arcába is fújtam, mert közel egy óra volt ez a "roham" és má fuldoklott a takonytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!