Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Normalis, hogy igy alszik?

Normalis, hogy igy alszik?

Figyelt kérdés

16 honapos, reggel fel7-kor kel. Utana legkozelebb 9-10 kozott alszik 1 orat es innentol kezdve este 8-ig semmit.

Nincs egy kicsit sokat ebren delutan? 2 hete van ez, addig “normalisan” aludt; delelott altalaban 11-tol 1-ig es este 7-kor mar le tudtam fektetni aludni.

Az zavar, hogy latszik rajta hogy almos, de nem lehet elaltatni este korabban illetve az is furcsa, hogy reggel ennyire hamar elalszik, regen se volt ez igy, hogy ebredes utan mar 2,5 oraval megint alszik. Ilyenkor o maga bemegy a szobajaba, keresi a cumijat, lefekszik az agyra es alszik. Szoval ezt a reggeli alvasat huzni se tudom jelenleg.

Valtozas amugy nem tortent az eleteben, minden ugyanaz. Probalom delutan is altatni ujra, hatha ketszer aludna megint, de semmi, nem lehet. Almossag jeleit se mutatja igazabol este 6-ig, akkor mar igen, de fejre is allhatunk a ferjemmel, 8 elott nem alszik.

Nem zavarna, ha az utolso 2 ora nem lenne maga a pokol. Sir, dobalozik, csapkod, semmi nem jo.

aug. 28. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is így állt be 1 éves kora után.

Reggel 6-kor kel, 10-11 körül elalszik. Alszik 1-ig, 2-ig, utána este 8-ig remekül elvan.

Átfog lendülni a délutáni fáradságon. De ne "erőltesd" a délutáni alvást. Ha annyira fáradt lenne, akkor valószínűleg délután is elmenne aludni.

aug. 28. 12:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Persze, nem eroltetem, csak probalkozom, mert tulfarad, az egyertelmu estere, de akkor o mar magatol nem alszik.

Vert izzadunk vele este 6-tol 8-ig tarto idoszakban, mert ugye akkor mar semmi nem jo. 8-kor meg szo szerint kidol, de addigra ugye kis megszakitasokkal 2 oras sirason vagyunk tul.

Amugy o reggel 10-kor kel fel. Szoval 10 orat van ebren estig.

aug. 28. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy genyán hangzik, de én a délelőttön húznék. Menjetek ki, játszóra, bárhova ahol esetleg a kaland miatt tovább fennmaradna. Szerintem pár nap után vissza állna a világ rendje.

Vagy esetleg reggeli alvásán húzni, visszasímogatni (ha olyan típus).

Ha ismét alszik délután, akkor 10-11-ig mindenki kukorékolni fog és az sem a legjobb.

aug. 30. 10:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Tegnap veletlenul 11-tol aludt delig.

Este 10-ig fent volt 😢

Nem tudom mi ez nala egyebkent, talan valami atmeneti dolog es remeljuk megoldodik.

aug. 30. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Nálunk is vannak néha ilyen időszakok. Amúgy jó alvó a kisfiam, de ilyenkor aztán kihívás minden nap, este 10-11-ig kukorékol. Ilyenkor elkezdek neki Omega-3-at adni. Nem tudom, hogy ettől-e, vagy pont akkor javul meg a helyzet magától is, de pár nap múlva sokkal könnyebben altatható lesz, mind ebéd utén, mind este.

szept. 2. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!