Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért ébredhet fel éjjel?

Miért ébredhet fel éjjel?

Figyelt kérdés

3 éves gyerekem az elmúlt 5 éjszaka minden éjjel többször felébredt, keservesen sírt, hogy melege van, nyissunk ablakot (eleve nyitva van), kereste a lepedőn a hideg helyeket, lefeküdt a földre stb.

Az egész nyarat klímátlan társasházi lakásban toltuk, örültem, ha 28-ig lement az éjjeli hőmérséklet, eleinte rosszul aludt, de aztán már jól.

Most viszont 25-26 fokban ébred állandóan, izzad is. Mi okozhatja ezt? Hirtelen váltott át.

aug. 27. 08:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat valószínűleg melege van 🤷🏻‍♀️
aug. 27. 08:25
 2/13 A kérdező kommentje:
De ugye egyik nap még vidáman alszik 28 fokban (már jóideje), aztán 25 fokban kivan. Nyilván melege van, kérdésem arra irányul, hogy mi okozhatja ezt a hirtelen, egyik napról a másikra megváltozott hőérzékelést, hogy irreális hőfokban lesz elviselhetetlenül melege.
aug. 27. 08:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

És ezt honnan tudjuk miért lesz melege?

Mert melege lesz

Az én fiam is egyszer nyugodtan alszik, egyszer meg izzad mint a ló.

aug. 27. 09:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Több szem többet lát, erre jó ez az oldal. Lehet, hogy valaki találkozott hasonlóval.
aug. 27. 13:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Olyan melegbe,kis gatyába/pelusba egy vékony lepedő rá több mint elég szerintem
aug. 30. 00:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Fehérneműben alszik, a teste meztelen, szoba 25 fok, plusz kereszthuzat van, a ventilátor egy méterre tőle rá fúj, arra panaszkodik, hogy forró levegőt… és minden meleg, az ágyat fűtik. Eközben a testhője alacsonyabb a szokásosnál, de dől róla a víz, az biztos hűti.
aug. 30. 11:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy alacsony ?

Egyébként klímat kellene beszereltetni, az megoldja a problémát, a ventilator és társai nem igazan érnek valamit.

aug. 30. 14:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Neked sem mindig egyforma a hőérzeted, neki sem. Ez ilyen. Majd vége lesz ennek is. Lehet van valami más diszkomfort érzete is, csak nem tudja megfogalmazni, ez van.
aug. 30. 14:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ágyneműt nem cseréltél? Nekünk van egy régi szett, nagyon jó az anyaga, lenvászon talán. Utána a sima pamut melegnek hat.

Nem csak a hőmérséklet, a páratartalom is számít. Pár napja volt egy nagy eső, talán a magasabb pára zavarja.

aug. 30. 23:17
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 vagyok, az én 3 éves fiam is pocsékul aludt az előző 3 éjjel, de nem tudom, mitől. Nálunk sincs klíma de nem panaszkodott a melegre.
aug. 30. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!