Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 1 éves anyatejes baba altatása...

1 éves anyatejes baba altatása hogy alakult nálatok, ha azon szokott elaludni? ÉS a szopizás/evés?

Figyelt kérdés

Szóval nálam a nap közbeni 2 alvásnál, meg estinél van cici.

illetve éjjel kel 2-3x fixen (3-4 óránként kb. A nap közbeni 3 étkezés szilárd.

De nem tudom mi lesz a jó, mikor kellene elhagyni, le kellene e szoktatni a szopizáról, akár csak a nappali alvósról, akár az esti alvósról?

Igazából el tud aludni ringatva is, másnál is, "CSAK" az egyetlen probléma, hogy amint vízszintest ér a teste, felébred.. Nem lehet letenni, ezért 2-3x bár sikerült korábban áttörés ezzel nagy nehezen, de nem szivattam magam tovább a 3. ilyen óta, amikor visszaestünk ( szeparáció, fogzás, stb mindig visszaterelt a stratra: bújni akart, cicin nyugodott meg.

A kérdésem az lenne:

Meddig érdemes ezt így hagyni? Az altatást, és magát a cicizést?

A védőnő mindig mondja, hogy lassan hagyjuk el a cicin altatást,a cél hogy teljesen elhagyja majd.

Szóval meddig jó és mikor lehet "gond"? nektek mi a tapasztalatotok?

aug. 21. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

Miert baj a szopi kozben altatas ?

Meg pici.

Az enyem 2,5 eves koraig szopizott, magatol szokott le.

Mar iskolas, egy percet sem hianyzott kozossegbol betegseg miatt ( ovodabol se ) , aldom az eszem, hogy addig szoptattam, mig igenyelte.

aug. 21. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Majdnem 2 éves koráig cicin aludt el a lányom. 2 éves már elmúlt pár hónappal, mire elválasztottam. Mondjuk ő 8 hónapos korától nem kelt éjszaka, így nem volt megterhelő nekem szoptatással altatás.
aug. 21. 13:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazából nekem nem teher (eddig), így nagyon nem is foglalkozok vele most.

Én is úgy gondolom, hogyha teher lesz, akkor kitalálok valamit.

aug. 22. 00:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem kisebb pár hónapos korában volt cicin altatás, aztán volt hogy apa altatta így maradt hosszú távon a ringatás.

A napközbeni cicizést elhagytuk olyan 10 hónaposan hiszen már evett rendesen szilárd ételt.

Maradt az éjszakai 2x ami 30-40 perces is volt,de tejem már igazán volt így már csak komfort szopizott és úgy aludt vissza.

13 hónaposan jött egy betegség ami miatt vége lett az éjszakai szopinak is.

Ha neked nem teher és tejed is van akkor szopizon amíg mindkettőtöknek jól esik.

aug. 24. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!