Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért kel sírva a baba?

Miért kel sírva a baba?

Figyelt kérdés

Kislányom 8 hónapos de kb 1 hónapja megy ez…este elalszik és kb 1-2 óránként sirva kel

Eleinte keltem hozzá és amikor hulla fáradt voltam akkor betettem az ágyunkba na az után nem kelt sírva

Kiságyba alszik el csak néha kell kicsit megringatni de csak annyira hogy kezdje csukogatni a szemét aztán a kiságyba elalszik szóval még az sem lehet hogy máshol kel fel mint ahol elaludt.

Este 9től 7ig alszik nappal még 3x de rövideket és nappal is néha sírva kel

De ez az éjszakai sírás kikészít tegnap is már 11kor közénk került az ágyba mert meg se tudtam nyugtatni de én szeretnem hogy az ágyában aludna de nincs erőm óránként kelni hozzá…vagy adjam be a derekam és aludjon köztünk

Fogzásra gyanakodtam de ha valóban az lenne a gond akkor közöttünk az ágyban miért nem sírva kel?

Sokat csapkolódik meg mocorog az éjjel és igaz hogy így többet alszok mint amikor keltem hozzá óránként de nem tudom kipihenni magam és a párom sem

aug. 2. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Megindult a mozgás, tanult valami újat vagy próbálkozik?

De amúgy 8 hónaposan már elég a két kicsit hosszabb alvás.

aug. 2. 23:12
 2/6 anonim válasza:
100%
Lehet rosszat álmodik, megijed, és fel kel.
aug. 2. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is felkel megijed mert egyedül van.
aug. 3. 06:18
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Szeperacios szorongás
aug. 3. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:
2-3 éves koráig sírva kelt a lányom. Ez van.
aug. 3. 11:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet ki kell neked is birnod azt a 3-évet
aug. 3. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!