Miért fekszik későn és kel korán a 7 hónaposom?
7 honaposan a 2 alvas meg azert keves lenne elmeletileg, de ilyenkor amugyse megoldas az, hogy atallsz, mert ha tulsagosan faradt, akkor meg azert nem alszik el este.
Igen, erdekesen vannak bekotve a babak :D
Hogy altatod? Probalj meg azon valtoztatni. Nalunk ilyenkor a babakocsi, adamo hinta es csatos hordozo valt be nappal.
Mikor van az utolso alvasa?
Már mindent próbáltam.
Ölben fekve, ölben függőlegesen (mert volt, hogy így aludt el), magam mellett az ágyon, rajtam, kiságyba, babakocsiba, hintába, volt hogy már kocsikázni is elvittük mert volt hogy út közben be aludt, de nem. Az utóbbi 2 hétben semmi nem jött be eddig. Pedig evett, ivott, pancsi, büfi, puki, tiszta pelus, próbáltam lazábban, próbáltam vastagabban öltöztetni hogy háátha .. de nem. Amíg ő nem akar aludni úgy döntött hogy nem is alszik. :/ pedig napközben sokat játszunk, mondókázunk, tornázunk (már amennyire lehet mert forog akkor is minden irányba). Az utolsó alvása általában 4-től 5ig van. Ha hagytam 5től 6ig aludni még 12kor jó erőben volt. Általában reggel 6kor kel 6:40-6:50re már alszik 9ig. Aztán alszik 12től 13-14 óráig és még d.u. 5től 6ig. De, a nappali alvásoknál folyton felkel minden 10-20 percben, és újra kell altatni. Este ha elalszik nem ébred meg. Próbáltam hogy csend és sötét legyen nappal is, azt is hogy zaj, vagy fény legyen. Sehogysem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!