Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mitől változott meg ennyire?

Mitől változott meg ennyire?

Figyelt kérdés

Előre bocsájtom hosszú lesz a leírás de kissé elbizonytalanodtam.

2,5 éves elmúlt mar a kislányom. Az altatás kb 1 éves kora óta ugyanaz volt. Mese olvasás aztán bent megvartuk csendben hogy elaludjon. Ez egyik napról a másokra megváltozott teljesen látszatra ok nélkül. Egyik este ahogy kileptunk mellőle elkezdett iszonyatosan sírni. Több kint 2 órát ment ez a cirkusz ugyan ez ment másnap is órákig este. Mire meg lett mondva neki hogy anya apa nem tud egész este mellette ülni de ha szeretne az ajtót nyitva hagyjuk (közénk venni nem igazán akarjuk mert én is és a férjem is későn fekszunk le munka miatt nem igazán akarnánk akkor aludni menni amikor ő megy). Ezt látszólag el is fogadta azóta is úgy alszik el hogy nyitva az ajtó de már kijovunk mellőle, és ha szépen elalszik matricát ragaszhat be egy albumba reggel. Nem sír, hív miután kijovunk mellőle tehát nem tréningezzuk úgymond.

Ezzel párhuzamosan azonban a délutáni alvasa is megborult. Ellenkezik, nem akar aludni menni délután. Ha nagy nehezen el is alszik 1 óra után ordítva kel fel és nem igazán tudom mi baja lehet mert bár beszél ugyan nem igazán mondja el. :/

Soha nem volt gond az alvassal és most kicsit elbizonytalanodtam hogy jól reagáltunk-e le az esti balhékat, főleg hogy a nappali alvasa is azután változott meg. Ráadásul kb soha nem ébredt sírva (betegség kivétel) miota elmúlt 1,5 éves ezért is furcsa hogy mostanában megint.

Alapból is azt látom rajta hogy 2 hete mintha valami megborult volna a viselkedésében is sokkal ingerlékenyebbnek érzem, többet is felesekkel pedig nem történt semmi kirívó pl. nincs kistesoja, nem költöztünk tényleg semmi nem történt ami indokolna ezt nála.

Köszönöm ha esetleg megosztod a véleményed.

júl. 31. 15:07
 1/1 1112 ***** válasza:

Nyáron melegebb van, nem lehet, hogy azért szenved? Én is nehezebben alszom el, korábban felébredek.

Lehet,hogy régen is volt melegebb, csak most már ő nagyobb, és tudatosan hangot is ad, ha pl feküdnie kell, de nem tud aludni, és unatkozik.

Két hete kb kezdődtek ilyen nagy melegek?

Ez lenne az első tippem, nem értek hozzá.

júl. 31. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!