Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért változott meg ennyire...

Miért változott meg ennyire az alvása?

Figyelt kérdés
19 hónapos. Eddig már 10 hónapos kora óta megvolt a megszokott esti rutin. Vacsi, fürdés, mese, alvás a saját ágyában, néha max 1 ébredéssel. Ő kérte már akkor hogy tegyem be aludni. Most már 1 hete hatalmas sírás, minden altatásnál. Mese nem kell. Kéri hogy tegyem be, de amint beteszem üvölt ahogy bír. Majd fogom átviszem közénk, ott 1-2 órán át vergődik össze vissza, majd mondja hogy anya, ágyikó.. Átviszem és alszik. Reggel visítva kel fel, eddig nem sírt, hanem hanglejtésekkel jelezte, később kiabált hogy anya anya anya szia, amikor felkelt, most visít. De mint akit ölnek. Nagyon furcsállom nem tudom mi lehet a baja. Betesszük eddig elfeküdt, meghallgatta a mesét és aludt, most mint aki meg van őrülve.
2020. szept. 8. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a Dackorszak kezdődik.

Másfél-2 éves korban kezdik.

2020. szept. 8. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez az oldal nagyon hasznos infókkal van tele. Én is mindig ezt bújom! :)

[link]

2020. szept. 8. 23:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is gyakran szoktam olvasni ezen az oldalon és tényleg hasznos, de sajnos a problémánkra nem találtam még cikket. Írtam már neki de még nem válaszolt sajnos. Nem tudom mit tehetnék az alvás miatt, amikor így üvölt. Most is kérte hogy tegyem be aludni (anya ágyikóm, alszom) , beteszem erre kezdődik a visítás.
2020. szept. 9. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt hallottam, hogy a dackorszakot túl kell élni.

Tesóm fia 16 hónapos, neki is elkezdődött múlt hónapban.

Mondta,hogy figyelemelterelés néha beválik, de van, hogy meg kell várni a hiszti végét .

Kedvencem, hogyha nem kap meg valamit, levelezik a földre es várja, hogy mi lesz. Tesom csak sürög forog körülötte, egyszer csak megunja, feláll és újra a régi. :D

Nekem még 8 hónapos, de már most akaratos,mi lesz később..😂

2020. szept. 9. 13:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor hagyjam visítani?
2020. szept. 9. 13:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Megint ugyanazt a műsort játszottuk el. Komolyan ennyi idősen, ha ez dac miatt van (mert mindig kéri mondja hogy tegyem be aludni, aztán tombol) nagyon rossz ha beteszem, aztán hagyom tombolni? Tudom hogy tud aludni, eddig is tudott. Az nem működik hogy elalszik mellettünk és átvisszük, mert azonnal felébred és bömböl újra.
2020. szept. 9. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyeld meg, hogy a "bömbölés" hiszti-e, vagy pedig tényleg baja van.

De azt megpróbálhatod, ha hisztizik, hogy Te elkezdesz olvasni, vagy bármit csinálni kizárólag mellette, nem mész el mellőle, hátha rájön, hogy alvás van, ha mar keri!

Szeparációs szorongásról hallottál, volt nektek? Mikor ha egyedül hagyod akkor egybol sir valamelyik szülője után Mert kétségbe esik, hogy most nincs mellette senki.

Természetesen ne hagyd magára, hogy sírjon, azt sose tanácsolnám senkinek.

2020. szept. 9. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!