Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Aki együtt alszik a babával...

Aki együtt alszik a babával nem fél, hogy leesik? Például egy kúszó-mászó baba esetében.

Figyelt kérdés

Lefekszetek 8-9kor aludni vele és el sem mozdultok? Hogy mentek ki wc-re ha kell stb?

Annyian együtt alszanak a gyerekkel, de valahogy én nem tudom elképzelni az életünket így.

júl. 15. 07:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek, mert van leesésgátló. 🤷‍♀️
júl. 15. 07:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

En csak ejfeltol alszom vele egyutt, igy nem. Akkor kel fel eloszor, addig a kisagyban van.

Leesesgatlonk sincs, mert egy kanapeagy van a szobajaban es arra nem lehet tenni. De o nagyon ovatos egyebkent is, mindig megall az agy szelen, soha sehonnan nem esett meg le a 14 honapja alatt (meg nem jar amugy) viszont mivel minden mozdulatara felebredek, ezert azonnal erzem, ha mocorog.

Nyilvanvaloan ha olyan helyzet lenne, hogy egy percet sem alszik kisagyban, akkor vennek egy matracot es a foldon aludna, akkor biztonsaggal ott is lehet hagyni, persze en speciel azert figyelnem kameraval.

júl. 15. 07:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Onanntól kezdett éjjel ,,vándorolni", amikor lépegetni kezdett. Addig nyugiban volt melettem. Akkor letettük a matracot a földre, úgy aludtunk.
júl. 15. 08:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Babaöböl van az ágyhoz tolva, és bár zömében hozzám bújva alszik éjszaka, ha el is vándorol, a babaöbölben köt ki végül. Illetve én is úgy csinálom, mint az egyik válaszoló, hogy az éjszakát a saját ágyában kezdi, az éjszaka egy pontján kerül át mellém, amikor már túl fáradt vagyok ringatni és inkább csak összebújunk és alszunk tovább együtt. Kijárkálni pisilni nem szoktam, de ennek ellenére is azért 9-10 körül én már kidőlök, legrosszabb esetben is az ágyban olvasok már, szóval ha esetleg eleve ott altatnám magam mellett, akkor sem lenne hatalmas probléma belőle.

Amikor máshol alszunk, ahol nincs babaöböl, nyaraláson, baráti összejöveteleken, mittudomén, na akkor azért eléggé kacifántos a dolog :D Akkor általában a falhoz toljuk az (egyik?) ágyat, a gyerekek a fal felőli oldalon alszanak, én mellettük próbálom félig szundikálva elérni, hogy se egymást ne rugdossák össze, le se essenek sehonnan, a férjem meg vagy elfér mellettünk a másik szélen, vagy ő alszik nyugiban másik ágyon vagy matracon vagy valahol. Általában ő alszik jobban közülünk ilyenkor, szóval nem kell sajnálni, hogy száműzzük.

júl. 15. 08:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, van leesésgátló.
júl. 15. 08:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Matracon alszunk a foldon.
júl. 15. 08:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha együtt alszunk, akkor lent alszunk a földön egy matracon. Kaptam már el a 2 évesem úgy, hogy az ágy közepén aludt (180 cm-s) két órát reggel, amikor a férjem már elment dolgozni. Két mozdulattal eljutott az ágy szélére és leesik, ha nem fogom meg. Szóval nálunk ha együtt alvás van valamilyen okból, akkor vagy köztünk alszik, vagy én költözök hozzá matracra.
júl. 15. 09:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem.

8-9kor?? 🤣🤣🤣

júl. 15. 11:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem. El altatom 9 körül, aztán atmegyek a mi háló szobánkba, majd aludni visszamegy ék. Az ágy mellé az ő oldalán van lent matrac. De amúgy ekeg éberen alszok mióta megszületett, volt, hogy arra keltem hogy pont megfogtam a lábát :D
júl. 15. 13:15
 10/11 anonim ***** válasza:
De féltem de először fészekben aludt, aztán legbelül a falnál. Sosem volt gond belőle. De mai napig van hogy azt álmodom hogy mászik le és felülök álmomban hogy elkapjam.
júl. 15. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!