6 hónapos 15-20 perceket alszik nappal?
Figyelt kérdés
Éjjel kb. Este 10-11től alszik reggel 6ig. Nappal 3x próbálom altatni, el is alszik mert látszólag nagyon álmos, dörzsöli az arcát, DE 15-20 perc múlva felkel, nézelődik. Ilyenkor is még mindig nagyon álmos mert dörzsöli a szemét, ásitozik de vissza aludni nem hajlandó akármit csinálok. Általában reggel 8kor, 12kor és délután 4kor "alszik". Próbáltam több alvást bevezetni, nem akart aludni, próbáltam kivenni egy alvást hogy csak 2x aludjon (11től és délután 3tól) de akkor meg annyira nyűgös hogy nem lehet bírni vele. Amit "alszik" 15-20 percben abban is nagyrészt fogolódik. Próbáltam ölben altatni de ott nem tetszik neki hogy nem tud fordulni kedvére és amiatt kel fel, próbáltam mellettem altatni, ugyanúgy felkel 15-20 perc után, próbáltam a saját ágyában, ugyanúgy felkel 15-20 perc után. Pedig evett, ivott, tisztába van, büfizett. Látszólag minden rendben vele. Csak így a nap nagy részében nyűgösebb, hogy nem alussza ki magát. Szinte két percenként dörzsöli az arcát, aztán már a szemébe is belekap, kimarja magát, visit, de aludni nem alszik. A 4 hónapos oltásig minden rendben volt, azóta ezt játszuk. Mit csináljak hogy aludjon legalább egy órát egyhuzamban? Cumi nem kell neki, nem cumis, próbáltam alvókát, rongyot, plüsst az sem segít. Mit tegyek? Látszik hogy kialvatlan marad.2024. jún. 28. 08:30
11/12 A kérdező kommentje:
Nem is tudnék át állni sem 2 sem 4 alvásra. Valahogy a 3 alvás szükséges neki ahogy észre vettem. :)
2024. jún. 28. 19:06
12/12 anonim válasza:
Mert a 4x 15 perc elég neki? Az egy óra alvás napközben. Nagyon kevés…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!