6 hónapos 15-20 perceket alszik nappal?
6 hónapos korában változott meg az én babám alvási szokása is. Addig az éjszakát is átaludta.
Napközben általában már csak 2x aludt. Akkor is keveset. És cserébe az éjszakai alvását is borította. Most 1 éves, éjszaka kb 3x 4x kel😅
Próbáltam át állni 2 alvásra de igényli 3x, írtam feljebb is.
Akkor ezután számítsak erre? Nincs megoldás?
Hat, lehet o ilyen tipus. Egyelore az en kisfiam se tudott meg soha 1 orat aludni, most 1 eves es mar csak 1x alszik 30 percet napkozben, de cserebe o nem szenved, neki ez igy jo.
Viszont en azt latom “problemanak”, hogy tul keson fekszik le este a te babad szerintem. Egy 6 hosnak sok ennyi ebrenlet 2 alvas kozott, ha 4-kor alszik utoljara.
Probaltad esetleg csatos hordozoban altatni? Adamo hinta? Babakocsi?
Nalunk egy idoben ugy ment az esti altatas is, hogy babakocsiban bent tologattam majd aztan valahogy atszenvedtem a kisagyba.
Illetve van meg egy ilyen szunyokalo vidra plussunk, ez az ejszakai ebredeseknel segit neki a mai napig visszaaludni. Bar sokszor mellettem kot ki az agyban, de mindegy, legalabb alszik :D
Biztos, hogy nincs koze az oltashoz, ne viccelj mar 😂
Azert 6 honaposan meg ne maszasd kerlek. Ha meg nem is kuszik, akkor erre abszolut nem all keszen. De a kuszast se kell most nyomatni, forognia kene tudni, ennyi.
Igen, persze hogy “unatkozik” nagyon sok baba ilyen, hat kivancsiak a vilagra, ez teljesen termeszetes.
6 honaposnak meg baromira keves a 2 alvas, arra semmikeppen ne alljatok at.
Sot, megkockaztatom, hogy akar meg a 3 is, de nyilvan ez mar babafuggo. Az en kisfiam akkor meg 4x aludt keveset, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!