Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nyári melegben, éjjel izzadó...

Nyári melegben, éjjel izzadó baba?

Figyelt kérdés
Most, hogy napközben 35fok is van, nagyon felmelegszik a ház és éjszaka önti ki magából a forróságot. Gyermekem egy rövid ujjú bodyban alszik, de így is nagyon leizzad, emiatt nem tud nyugodtan aludni, többször is sírva kell fel. Klímánk nincs, ventillátorunk van, amit természetesen nem irányíthatok fele, mert megfázik. Van esetleg valami módszer, hogyan segíthetek abban, hogy ne izzadjon ennyire? Ti mit csináltok ilyen helyzetben?

jún. 23. 01:10
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Elég egy pelenka
jún. 23. 01:38
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Ablakokat nappal sotetiteni, ventilátorral lehuteni a szobát mielőtt aludna.
jún. 23. 02:50
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Hát pedig sajnos klíma nélkül ezt nem nagyon fogod megoldani.
jún. 23. 02:57
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Vizes textilpelussal, kis törölközővel tudod hűteni a tarkóján. Nappal a redőnyök kegyenek lehúzva, éjjel legyen kinyitva minden ablak. Ha nagyon melege van, egy picit igenis mehet ra a ventilator, nem fog megfázni. A tulmelegedés veszélyesebb.
jún. 23. 06:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem már írták: nappal ablak becsuk, redőny lehúz. Estére, amikor már nincs dögmeleg, ablak kinyit. Ha igényli, nyugodtan aludhat egy szál pelusban, takargasd be, ha úgy ítéled. Mi így csináltuk, amikor a klíma nélküli panelban laktunk
jún. 23. 07:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jók az előző válaszok, illetve én is hozzátenném, hogy probaljatok klimat beszerelni. Sajnos egyre melegebbek a nyarak, ma már a klíma hasonlo kezd lenni a fűteshez, azaz muszaj (ha olyan a haz/lakas kitettsege). A 35 fok nagyon sok, felnőttnek is. Mi tetőterben lakunk, ahol mar most nem tudnank klima nelkul 30 fok ála hűteni méh estere sem. Ez sajnos nem normalis.

Idegenkedtem először az ötlettől, de pár eve, pont a baba miatt, mi is beszereltettük, először csak egy szobába, hogy valahol lehessen aludni.

jún. 23. 07:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyár közepén születtem, csak egy pelusban altatott édesanyám. érdemes időjárás előrejelzést nézni, ha lehűlést írnak az éjszakára akkor bekészíteni takarót, bodyt, ami kell. szerintem, ha van textilpelenka, azt is lehet vékony takaróként használni, ha kell.
jún. 23. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos már olyan durva szinten tönkrement a Föld klímája, hogy még felnőtt emberek is nehezen bírkóznak meg ezzel a szélsőséges időjárással, a perzselő hőséggel. Muszáj erre eszközöket találni, a "régen nem volt ilyen"-hez görcsösen ragaszkodni már egyszerűen emberi életekbe kerülhet.

Klimát szereltessetek be.

jún. 23. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a kisbaba?
jún. 25. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!