Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan szoktassam le a kézben...

Hogyan szoktassam le a kézben altatásról?

Figyelt kérdés
Fél éves a fiam és születése óta a kezemben altattam. Most már kezd elég nehéz lenni és szeretném valahogy a saját ágyába szoktatni. Legtöbbször ordít ha az ágyába teszem, próbáltam úgy is hogy oda ülök mellé, simogatom stb de semmi nem használ.

máj. 31. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Az én kislányom 2 éves koráig csak a kezemben volt hajlandó aludni, ringatni kellett. Végül úgy szoktattam le róla, hogy egy idő után elfogadta azt is, ha csak mellé feküdtem, de ez hosszú folyamat volt. Úgyhogy kitartás!
máj. 31. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem sikerült. 21 hónapos és még mindig úgy altatom. Annyit könnyítettem hogy kendőbe, majd csatos hordozóba teszem így nem a kezem fárad el, illetve mostmár leülök hamarabb vele.

Szerintem nem minden gyerek igénye ugyanaz. Sírni nem akartam hagyni, így maradt ez.

máj. 31. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Hát pár napig üvölteni is fog, aztán megszokja. Ne hagyd ott, maradj mellette, feküdj mellé akár (mondjuk a kiságyban ez nem játszik), mást nem tudsz csinálni, ez innen már csak kínlódva fog menni. El se kellett volna kezdeni kézben altatni.

A másik verzió, hogy folytatod így, de akkor jó eséllyel majd 13-14-15 kilósan is ringathatod. Neked kell eldönteni, hogy hol húzod meg a határt.

máj. 31. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbáld ringatva de ülve.

Nekem ez bevált.

Kezd ringatod állva,majd lassan ülj le, de folyamatosan ringasd.

Két éves és egy éves kora óta már csak mellé fekszem úgy alszik el.

máj. 31. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!