Babaöbölbe kinek melyik légzés figyelő vált be?
Attol fugg, milyen obol. Ha fabol van es stabil az alja, akkor barmelyik lapos legzesfigyelo jo, csak minimum 50 centire kell lennie az obolnek toled, kulonben erzekeli a te mozgasodat is.
Ha szovet babaobol, akkor snuza a babara es ugyanugy ervenyes ez az 50 centi. De van, ahol 1 metert is irnak, legzesfigyelo tajekoztatojaban minden benne van es a neten is megtalalod a leirasokat, erdemes olvasgatni. Ugy kell hasznalni, ahogy le van irva, csak akkor garantalja a gyarto a megfelelo mukodest.
Ha az obol az agyhoz van tolva, akkor felesleges a legzesfigyelo. Esetleg meg az owlet zokni, azt lehet hasznalni.
Honnan tudod, hogy nem erzekelte?
Nyilvan ha mar megmozdulsz es kiveszed a babat, akkor sipol. De ha ott alszol mellette, sose tudod meg, hogy erzekeli-e vagy sem.
De mindegy amugy en mit irok, a lenyeg az, hogy a gyarto ajanlasa legyen betartva, ez a fontos.
Villan minden lélegzetvételre. Azt azért össze lehet kötni, hogy az enyém-e. :) Még a forgolódásoknál sem láttam pluszban villanni, max ha meglöktem véletlen az öblöt.
Az én logikám szerint, ha érzékelt volna engem és szimplán csak magam mellé veszem a babát, akkor nem kezdett volna sípolni, hiszen akkor érzékelné, hogy van "mozgás". Én biztonságosnak éreztem így, de sokat tesztelgettem és egyébként teljesen igazad van. :)
Szerintem is egy alvó felnőtt kevesebb rezgést okoz, mint egy ébren levő, szoptató, babát éppen megnyugtató. Tehát ha olyankor nem zavarbe a szülő mozgása, akkor valószínűleg éjjel se fog.
Nekünk Snuza Hero volt, és ugyan igazi éles riasztása sosem volt, de már a kisebb légzési szünetre is sípol egyet és sárga lesz a led, olyan többször volt. Együttalváshoz használtuk, így előfordulhat hogy pont úgy fekszünk hogy nem jól érzékel, ha pont akkor lesz baj, akkor pech. De egy szobában alvásnál eleve ritkább a bölcsőhalál.
Annyi probléma van vele, hogy a babarádió nem aktiválódott tőle (több hamis riasztásunk is volt az első hetekben, sovány volt a fiam és nem lehetett jól rátenni). Tehát ha nem vagyunk a közelben, nem halljuk meg, mert a rádió nem vitte át a hangját, legalábbis a miénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!