Mikor lesz már jobb az éjszakai alvás?
Fiam 5 hónapos múlt, de az alvás az kegyetlen... napközben jól alszik, de este rengeteget ébred. Van hogy fel, egy óránként kel. Néha van 1-1 óra alvás egyben, de van hogy nem lehet visszaaltatni vagy 2 órán keresztül. Van esti rutin, 7:30-8 körül fürdetés, etetés és alvás. Éjjel legalább 1-2szer megetetem. Már próbáltunk tápszert, lefejt tejet is adni hátha az éhségtől nem alszik (ha esetleg nem szopizik eleget)
Már az sem érdekelne ha 8szor kéne kelni, de az hogy közben 1-2 óra mire visszaalszik... így sokszor én már 3tol ébren vagyok mert nem tudok visszaaludni
Hát én meg millió helyen olvasom. Meg a "10 éve nem aludtam" szövegeket az anyukáktól. Ti cseszitek el senki más. Vagy azért mert képtelenek vagytok napirendet kialakitani és az óvodás is 10-kor megy aludni. Vagy mert toljátok nekik a tabletet, telefont, kivinni a levegőre nem is kell. Foglalkozni sem kell velük. Min csodálkoztok.
Ma már a külön szoba sem divat, lassan egy ágyban alszik az egész fészekalja, csecsemőkor óta. Megy az iszsz meg a minden kutyafüle. 3 évesen is szopnak a gyerekek. Aztán 18 évesen egy kenyeret nem képes megvajazni magának.
13, mi koze van ennek a kerdesemhez?
Csak provokalni jottel ide...
5 hónapos babarol van szo. Ha ennyire toppon vagy a temaval kapcsolatban akkor vagy nincs gyereket vagy piszkosul szerencses voltal es jo alvo önálló gyereked van.
Ezen csak rohogni tudok 15os...
Mibol kovetkeztetted le a gyenge agyaddal hogy valamit rosszul csinalok?
Lehet hogy van 2 gyereked, de inkabb onmagaddal foglalkoztal volna akkor talan nem lennel ennyire megkeseredett hogy masokat ocsarolsz... sajnalom a gyerekeidet, jo kis pelda vagy nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!