Falánk babátoknak mikor csillapodott az étvágya?
Anyatejes a kisfiam, most lesz 3 hónapos és éjszaka még mindig 2-3 óránként ébred.
Tejem úgy gondolom van elég mert bőven többet hízik mint a tankönyvi előírt minimum.
Próbáltam többféleképpen visszaaltatni, de egyből elkezdi szívni erősen mindenemet, így arra jutottam, hogy valóban éhség /szomjúság miatt ébred. Szerencsére egy 20 perc alatt végez is és egyből vissza lehet tenni az ágyba, de bevallom egy egybefüggő 4-5 órának azért már örülnék.
Akinek hasonló volt, mikor bírta már hosszabb ideig a babája két éjszakai etetés között?
Az kihagytam, hogy próbáltam a magam mellett altatást is és sajnos úgy sincs különbség.
Gyakorlatilag tök mindegy neki hol alszik, időre pontosan viszont kell neki a cici.
Hat, van, akinel sose mulik el, csak ha mar nem szoptatja a babat…:D
En ott engedtem el, amikor 1 evesen is egy ejszaka 10+alkalommal ebredt szopizni. De ez ezen a ponton nyilvan nem ehseg volt szimplan cuminak hasznalt. Levalasztatottam mert nem birtam mar tovabb ezt.
De egy 3 hosnal ez igy teljesen jo es termeszetes, de idovel esetlel megprobalhatsz neki ejszaka cumit adni, az segithet. Nalunk nem fogadta el sajnos.
Nem ti vagytok a kivetelek, hanem ok a csodagyerekek vagy a szulok tuloznak :)
Nem elvarhato egy 3 honapostol hogy aludjon ejszaka, ha tetszik, ha nem. Kesobb remeljuk jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!