Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ha megállok a babakocsival...

Ha megállok a babakocsival egyből felébred a babám?

Figyelt kérdés

1 hónapos babám felébred egyből amint megállok a babakocsival holott úgy néz ki mint aki alszik. Miért van ez?

És azzal nem is lenne baj hogy felébred de 5 percen belül elkezd sírni, nyűglődik stb.. Ha tovább tolom a kocsit vissza "alszik".

Olvasom hogy másoknak olyan jót elalszik kint a levegőn a gyerek a kocsiban de nekem eddig 1x aludt benne 4 órát azóta se.. egész nap pedig nem fogom a falut járni vele hogy aludjon.

Másnál is volt ilyen?

ápr. 3. 13:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#9 köszi!

#10 igen, pont feldobott egy videót Facebookon hogy valamit a babakocsira tesznek és rázza vagy nem is tudom mit csinál vele. Az a baj a razogatas az én babámnak se jön be csak a tologatás. (Elég rugalmas a babakocsi így a kezemmel razogattam de nem tetszett neki.)

ápr. 3. 15:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyu... csak hogy olvass valami mást is, az én kislányom nem hogy nem aludt, ordított a babakocsiban, amint leért a háta.

Nem csak hogy mindenkinél azt olvastam, de esküszöm mindenkinél azt is láttam, hogy ücsörög nyugalomban egy kávé mellett, a baba nyugalomban a babakocsiban mellette, én meg valami idióta kipurcanva, leizzadva ordító gyerekkel a karomban taszigálom félkézzel hazafelé a babakocsit minden egyes próbálkozásnál. :D Mostmár nevetek, de emiatt nagyon komoly kiborulásaim voltak ám, pláne hogy hurciban és az autóban is ugyanezt csinálta. Szóval ki vagyok vele segítve, hogy 100-ból 85 gyerek imád autózni, mondhatom. :D

A te babád olyan, amilyen. Ha ő igényli, hogy rázza a popóját a babakocsi, akkor hiába mondja azt 10 másik anyuka, hogy nem kell azt rázni, mert az övé úgyis aludt, a tiéd nem fog. Ez egy ilyen bicaj sajnos.

ápr. 3. 16:25
 13/21 A kérdező kommentje:

Fhu hát amúgy nagy parám hogyha elindulok vele az utcán a babakocsival nehogy elkezdjen ordítani de eddig egyszerse fordult elő szerencsére.😅

Ja és szerencsére bírja az autózást is hál istennek.

Csak ez hogy a folyamatosan ringatozas kell neki.. 😅

Jah azért egy két olyat olvastam már hogy van akinek nem bírja a kocsit meg a babakocsit se a gyerek, hálát adok az égnek hogy eddig elvan benne.

ápr. 3. 16:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Gyerek függő. A fiamat ha elaludt bombát robbanthattam, ott hagyjattam a teraszon a kocsiban, levetkőztethettem amikor bevittem, meg sem rezzent, arra sem, hogy beraktam a kiságyba 🤷🏼‍♀️. Aludt tovább. A lányom meg arra felkelt ha nagyobb levegőt vettem mellette (második gyereknél "vicces", amikor felkel a légy zümmögésre is, mert ugye a nagytesó is jár valamennyi zajjal), babakocsiban addig aludt, amig mozgott. Ha megállt a kocsi kipattant a szeme és vége. Ringatva aludt csak el az első fél évében, ha kiságyra csak gondolni mertem üvöltött (kb szobadekoráció volt csak sokáig), vagy rajtam feküdt vagy ringattam...
ápr. 3. 17:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hordozókendőben is ringatni kell. Úgy rááll a lábad, gyerek nélkül is táncikálsz :-)
ápr. 3. 18:10
 16/21 anonim ***** válasza:

12-es ugyanez volt velünk is a fiammal. Néha már sírhatnékom volt, mert olyan jól esett volna egy normálisat sétálni a babával, mint mindenki más. Kávézásban már nem is reménykedtem. Emlékszem az ilyen "séták" közben ahogy néztek rám az emberek, hú de utáltam, mintha alkalmatlan lennék anyának.

Szóval átérzem, amit írtál.

ápr. 3. 18:45
 17/21 A kérdező kommentje:

Nekem a hordozás nem jön be, inkább akkor tolom egész nap a kocsit.. :D

#16-os, a legnagyobb félelmem nekem is az hogy elkezd üvölteni útközben és mindenki szúrós szemmel néz rám😅🫣

ápr. 3. 19:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Na én ezért indultam el úgy eleinte minden alkalommal a babakocsival, hogy a hurci azért a derekamra volt kötve :-) Elég volt egyszer hazacibálni a kocsit fél kézzel.
ápr. 3. 19:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja és azért látod, hogy "mindenki" békésen kávézgat, míg a baba alszik, mert akinek a gyereke nem ilyen, azt egyszerűen nem látod.
ápr. 3. 19:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Jot alszik a levegon persze, tologatva 😁

Napi 15 km- ereket setaltunk.

ápr. 3. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!