Ha megállok a babakocsival egyből felébred a babám?
1 hónapos babám felébred egyből amint megállok a babakocsival holott úgy néz ki mint aki alszik. Miért van ez?
És azzal nem is lenne baj hogy felébred de 5 percen belül elkezd sírni, nyűglődik stb.. Ha tovább tolom a kocsit vissza "alszik".
Olvasom hogy másoknak olyan jót elalszik kint a levegőn a gyerek a kocsiban de nekem eddig 1x aludt benne 4 órát azóta se.. egész nap pedig nem fogom a falut járni vele hogy aludjon.
Másnál is volt ilyen?
#9 köszi!
#10 igen, pont feldobott egy videót Facebookon hogy valamit a babakocsira tesznek és rázza vagy nem is tudom mit csinál vele. Az a baj a razogatas az én babámnak se jön be csak a tologatás. (Elég rugalmas a babakocsi így a kezemmel razogattam de nem tetszett neki.)
Hát figyu... csak hogy olvass valami mást is, az én kislányom nem hogy nem aludt, ordított a babakocsiban, amint leért a háta.
Nem csak hogy mindenkinél azt olvastam, de esküszöm mindenkinél azt is láttam, hogy ücsörög nyugalomban egy kávé mellett, a baba nyugalomban a babakocsiban mellette, én meg valami idióta kipurcanva, leizzadva ordító gyerekkel a karomban taszigálom félkézzel hazafelé a babakocsit minden egyes próbálkozásnál. :D Mostmár nevetek, de emiatt nagyon komoly kiborulásaim voltak ám, pláne hogy hurciban és az autóban is ugyanezt csinálta. Szóval ki vagyok vele segítve, hogy 100-ból 85 gyerek imád autózni, mondhatom. :D
A te babád olyan, amilyen. Ha ő igényli, hogy rázza a popóját a babakocsi, akkor hiába mondja azt 10 másik anyuka, hogy nem kell azt rázni, mert az övé úgyis aludt, a tiéd nem fog. Ez egy ilyen bicaj sajnos.
Fhu hát amúgy nagy parám hogyha elindulok vele az utcán a babakocsival nehogy elkezdjen ordítani de eddig egyszerse fordult elő szerencsére.😅
Ja és szerencsére bírja az autózást is hál istennek.
Csak ez hogy a folyamatosan ringatozas kell neki.. 😅
Jah azért egy két olyat olvastam már hogy van akinek nem bírja a kocsit meg a babakocsit se a gyerek, hálát adok az égnek hogy eddig elvan benne.
12-es ugyanez volt velünk is a fiammal. Néha már sírhatnékom volt, mert olyan jól esett volna egy normálisat sétálni a babával, mint mindenki más. Kávézásban már nem is reménykedtem. Emlékszem az ilyen "séták" közben ahogy néztek rám az emberek, hú de utáltam, mintha alkalmatlan lennék anyának.
Szóval átérzem, amit írtál.
Nekem a hordozás nem jön be, inkább akkor tolom egész nap a kocsit.. :D
#16-os, a legnagyobb félelmem nekem is az hogy elkezd üvölteni útközben és mindenki szúrós szemmel néz rám😅🫣
Jot alszik a levegon persze, tologatva 😁
Napi 15 km- ereket setaltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!