Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Meddig tart ez az állapot?

Meddig tart ez az állapot?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 8hetes kislányom felcsereli az éjszakát a nappalal . Hajnal 3ora mire elalszik . Próbáltuk a reggeli fürdetést nem vált be. Napkozbe mindent csinálok melette de alszik mint a bunda . Ki vagyok már mint a kacsa 😪
2024. márc. 21. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Anyatejes vagy tápszeres? Nekünk az jött be, hogy délután 5 után nem engedtük aludni, próbáltuk szórakoztatni, este pedig addig etettük ameddig el nem aludt. 8 hetesen szerintem a kB 50 ml anyatej mellé 240 ml vízből készült tápszert betolt, 12 hetes kora óta az anyatej mellé megeszik 300 ml kész tápszert. Este éhes volt azért sírt hajnal 1-ig, aztán nappal meg nyilván álmos volt.
2024. márc. 21. 09:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Anyatejes . És nem hagyta el a cicit a cumisuveg miatt? Hízik 100-150 g egy héten. Napkozbe is van fent durvan 1.5 orat mosolyog vigyorog. De éjjel is ha fent van amiatt sír ha le rakom ölbe elnezelodik.
2024. márc. 21. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem hagyta el. A babák nagy része nem lesz cumizavaros abban a pillanatban, hogy cumisüveg éri a száját.

Így csak azt tudom mondani hogy próbáld meg nem hagyni aludni késő délután, éjszaka meg ne kapcsolj villanyt viszont reggel legyen világos. Védőnő is ezeket tanácsolta nekünk...

2024. márc. 21. 13:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm köszönöm tanácsot! 😊
2024. márc. 21. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Megpròbàlhatod napközben ingergazdag helyekre vinni, ahol nagyobb esèllyel marad èbren.

Ha nagyon nem sikerül àtszoktatni, akkor ideiglenesen te is cserèld fel az èjjelt a nappallal.

Nagyon jòl hìzik a babad, nehogy elkezd tàpszerezni.

Nekem rengeteg tejem volt, mèis előfordult, hogy èjjel egyhuzamban 3 òràt szopott a gyerekem.

2024. márc. 21. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!