Mennyire normális, hogy a totyogóm kicsit remegett felkelés után?
Ma vettem észre eddig nem tapasztaltam ilyet, de picit megijedtem. Ez nappali alvás volt és bébiőrön keresztül hallottam/láttam, hogy megébredt (felsírt) felült majd láttam picit remeg mint amikor valaki fázik. Fázni nem hiszem, hogy fázott, mert be volt takarva és hideg se volt a szobájában. Érdekelne, hogy ez mennyire normális jelenség? A ti totyogótok is szokott? (16 hónapos az enyém)
Hívjatok para maminak, de sajnos okom van félni. Epilepsziás vagyok és nagyon félek amiatt, hogy ő örökölhette tőlem.
Az enyém is szokott, nagy néha.
Főleg amikor mindjárt felpattant ébredés után.
Olyankor rendszerint vissza is alszik meg egy fél órára.
Jajj de féltem ettöl énis.elég ijesztő.De nekünk elmúlt ha hirtelen kelt fel akkor volt nálunk is.
Én jelezném adokinak nem e örökölte a betegségedet
Nálunk csak a bölcsiben csinálta párszor. Rám is rámjött a frász, mert a nagyobbik gyerek epilepsziás.
De aztán mondták, hogy nem csak ő csinálja. És tényleg csak ott, itthon sosem láttam.
Lehet, hogy hirtelen kelt fel, vagy ilyesmi
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a választ! Képzeljétek közben lebetegedett pedig tegnap jele nem volt csak hajnalba mikor hőemelkedése volt. Lehet, hogy ez előjele volt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!