Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy teszitek át a kiságyba a...

Hogy teszitek át a kiságyba a szopizással elaltatott babát, hogy ne keljen fel?

Figyelt kérdés
Csak szopizva alszik el, de amint leteszem a kiságyba, kicsapodik a szeme és sír, hogy én itt akartam hagyni őt. A nappaliban viszont felkelti a nővére. Mit csináljak, hogy ne keljen fel? Nem tudom beleszoptatni a kiságyába.
febr. 16. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb úgy, mint mikor a tűzszerészek nyúlnak hozzá egy különösen érzékeny robbanóanyaghoz 😀

Amúgy én sehogy, velem aludt, amíg erre volt igénye, vagy volt olyan verzió, hogy nagy ágyon aludt, ahol meg tudtam etetni, de halkan ki tudtam osonni mellőle, ha elaludt, nem kellett pakolgatni.

febr. 16. 10:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Éjjelre nekünk is ez megy, nappal is mehetne, de ha 10 percre magamra zárom az ajtót, akkor a totyogósom kiborul és üvölteni kezd az ajtó túloldalán. Ha meg hagyom bejönni, akkor ugrál az ágyon, és megmutatja, milyen állathangokat tud kiadni.
febr. 16. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
1-esnek igaza van: mint egy érzékeny robbanószerkezetet. De az első hónapokban nekem így is felébredt. Szerintem van benne egy túlérzékeny giroszkóp :). Nekem annyiból jobb a helyzetem, hogy eredetileg úgy terveztem, hogy - a testvéréhez hasonlóan - nem szoktatom rá a mellen altatásra, csak mindig belealudt (mondjuk most is félig alszik a mellemen...), így pozitívabb (ritka) pillanataimban próbáltam úgy felfogni, hogy kaptam egy új esélyt az altatásra. Amikor meg hulla voltam/vagyok/leszek, fektetve szoptatom és akkor helyben maradhat evés után. Na, ennyit az elvekről :). Azzal trükköztem, hogy olyan pózban szoptassam, ahonnan a lehető legkönnyebb később az ágyba tenni. Na meg most már az is segít, hogy ha leteszem és egy kicsit rajta hagyom a kezemet, esetleg paskolgatom a fenekét közben (hason rosszul alszik, háton meg sehogy). A tesót meg van, hogy megkérem, hogy énekeljen. Nagy ritkán bejön.
febr. 16. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Magamra kötöttem, kendőben szoptattam es ott aludt, közben foglalkoztam a naggyal. Sehogy nem tudtam letenni. 1 éves volt, amikor elhagyta a szopizva elalvast.
febr. 16. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Cicin bealudt ( máshogy nem is birtuk altatni, felebreszteni meg nem lehetett kozben) aztan eleinte az apja fogta és elvitte a kisagyhoz ( itt megébredt kicsit) de suttogott neki meg dajkálta, utana le tudta tenni. De tenyleg mintha valami mozgaserzekelos cuccot tartana az ember..most is cicin alszik el, de le tudom rakni a kisagyba. Mostanaban azt csinálja hogy bealszik rajtam aztan megebred es nyuglodni kezd, es csak akkor hagyja abba ha lerakom az ágyba. Ott paskolom a feneket kicsit. De azt csak akkpr ha mar elengedte a cicit. Én azt nem értem ha be van aludva hogy a fenebe tudja a szajaban tartani bármi áron..😆
febr. 17. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja es csak hason hajlando aludni...
febr. 17. 20:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam a fenékpaskolgatós, álomba simizős módszert, de tudja, hogy mi a célom, és nem nyugszik, amíg vissza nem veszem. Sajnos a hordozókendőt utálja, pedig a nagyom szinte csak abban aludt el fél éves kora előtt.
febr. 17. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!