Minden reggel hisztis a gyerek és ordít, mit lehet tenni?
Kössz, hogy nullára pontoztatok, csak tudnám miért?
7#
A fiam is hasonló mostanában. Ha wc-re megyek, ha beülnék fürdeni, visít az apjának. Ha nekiállok mosogatni, vagy főzni, tépi a lábamat, hogy vegyem fel. Brutális tud lenni. Sokszor nekem is ledobja már az agyam a láncot. De ez egy ilyen időszak, ezt szerintem csak túlélni lehet. Van egy nagyobb gyerekem is, ő sosem volt ennyire durván anyás. Pedig őt 15 hónapos korától egyedül neveltem. És még így sem. A fiam brutál módon anyás.
A tápszert meg nem tudom minek fikázzátok. Nyilván nem a 0 hótól adható klasszikus babatápszert adják neki. A fiam 20 hónapos, ő is Milumil 3-mas tejitalt iszik. A gyerekorvos ajánlásával. Nem tudom, ez másoknak miért probléma? Mindenki azt ad a gyerekének, amit akar. Ha tejet, akkor tejet, ha tejitalt/tápszert, akkor azt.
Mondom ezt úgy, hogy a lányom 1 éves kora után simán a bolti tejet kapta. De most a fiamnál más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!